6 Nisan 2024 Cumartesi

Güzel Cumartesiler

 Merhaba dostlar,

Bu sabah da 8.50'ye yakın uyanmışızdır... :) Biraz bloğumuza göz attık ve ilaçlarımızı içtik... Oruç tutmaktan vazgeçtik ve dün gece de ibadet yapamadık... Aslında çok kıymetli bir geceydi ancak sağlık olsun... Saat şu anda 10.20, bugün belki kankamız Gürsu ile buluşuruz... Hava da epey serin balkonda şu an... :) En iyisi içeriye girmek... :)

Sizlerle güzel  bir Led Zeppelin parçası paylaşıyorum... Enerjinizi yerine getirecek... :)


Gene baş ağrılarımızın olduğu bir gün dostlarım, EKPSS çalışamıyoruz gene... Ağrı dinerse başlayacağız inşallah... :)

Arkadaşlar aşağıda güzel bir video buldum, sevilmeyen işlerde çalışmak ve hep hafta sonunu beklemek zorunda kalmak ile alakalı... Bence bir göz atmanızda fayda var... :)



Bugün bol bol dinlendik ve biraz da uyuduk dostlarım... 1000 besmeleyi de gene tesbih ettik... :) Namaz borçlarındaysa sanırım 30 Mart'tan bu yana gelmeliyiz... :)

Arkadaşlar eğer sınavı kazanırsam EKPSS'yi, sigortalı süremi 4500 güne tamamlayıp emekliliğe hak kazanmak istiyorum 60 yaş için... Sanırım 6 buçuk - 7 sene daha çalışmalıyım bunun için sigortalı mümkünse devlette ve 60 yaşında da emekli olmalıyım ömrüm varsa... Yalnız bu sürede babamın üzerine bir oyun şirketi kurmalı ve sürekli oyun yapımıyla ilgilenmeliyim, bu iş bir tutku işi... :) Ufak bir engelime rağmen oyun yaparken sanki hiç yorulmuyormuşum gibi... :) Severek yaptığımdan tabii ki.. :) Belki de bilgisayar mühendisliği üzerine bir işe girersem o işte uzun süre de çalışabilirim, belki devlette belki evden... Mevla sağlık versin yeter ki... :)


Arkadaşlar en iyi şu hoca anlatıyor bu dersi... :) Ne kadar basit anlatıyorsa bir hoca o kadar işi biliyordur... :)


Bizim okuldan farklı sırada gidiyor olabilir ancak bu 40 videonun tamamına bakmakta fayda var... :) Biz ilk 6 videoyu seyretmiştik önceden sanırım, şimdi de ilk 4 videoya hızlıca göz attık ve 5. videoya geldik... :) Bizim okulun hocası cep telefonundan anlatıyor ve minnacık bir ekranda anlatıyor... Millet sıkıntı yaşıyor bu derste... Hem ders zor, hem de ekranda iki üç satırdan fazla bir şey gözükmüyor, dolayısıyla ders takip edilemiyor hocadan kaynaklı... :) Okul videolarında ilk 3 dersi anlamıştım, 4-5-6 duruyor daha... Şu derslerin çoğunu kavrayabilirsem okula da bakacağım... :)

6. videoya geldik arkadaşlar... :) 
7. videodayız, yavaş yavaş ilerliyoruz... :) Allah razı olsun bu hocadan... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....