1 Nisan 2024 Pazartesi

Nisan Ayı Hoşgelmiş

 Arkadaşlar, internette güzel bir müzik buldum... Onu sizlerle paylaşayım... :)


Arkadaşlar, 26 ve 27 Mart borçlarını bugün tamamlayabildik... Mevla kabul buyursun inşallah... Seçim sonuçları vatanımıza milletimize hayırlı olsun... :) Güzel ülkemin her ferdinin yüzü gülsün inşallah... Çünkü gülmek en güzel sadakalardan biridir... İsa Nebi hep neşeliydi, o kadar dertlerin arasında... :) Aynı şekilde Resulullah da öyle.. :)

Şimdi sırada 1000 besmele var... :) Saat de 17.35'e geliyor ve biraz müzikle rahatlamaca sonra tesbihat inşallah.. Sonra da derslere çalışmaca... :)

Arkadaşlar saat 18.10'a geliyor ve tesbihatı tamamladık Allah'ın izniyle... :) Şimdi yavaş yavaş derslere bakabiliriz... EKPSS ve bilgisayar mühendisliği dersleri... :)

Arkadaşlar veri tabanı yönetim sistemlerinin ilk 3 dersini tekrar ettik... :) Birazdan sırada 4 ve 5 nolu dersler olacak... Ve bugün 6. ders işlendi sanırım... :)  Saat de 21.10'a geliyor... :)

Arkadaşlar 3 tane derse peş peşe çalışınca yorulmuşuz... :) Şimdi bir müddet oyun işlerine dönelim rahatlamak için... :) Ya da en iyisi balkonda çay içmeye devam edelim... Saat de 21.30 olmuş... :)


Saat 23.05 olmuş... Biraz oyalandık ve uykumuz da gelmedi değil... En iyisi şimdi uyumak ve sabah da 6.30 gibi uyanmak... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....