25 Nisan 2024 Perşembe

Dostlara selamlar

 Merhaba dostlar,

Bu aydınlık gün bizim için... :))) Balkonda mevzi aldık bugün gene... Kahvemizi yaptık... :) 

Dün biraz dolaştıktan sonra eve gelince uyumuştuk ve akşam iki sınava girmiştik... :) Atışlar sağlamdı  gene ancak bu sefer 20'de 20 atmamışızdır, sanki 50-60 garanti gibi, daha iyi de olabilir... Biçimsel diller ve otomatlar ile diferansiyel denklemlerde 20'de 20 attık ve anında tamamladık imtihanları... Felsefe, bilim tarihi ve web programlamada ise 50-60'ı geçer gibi... :)


Arkadaşlar bugün imtihan yok... O bakımdan rahatız... Şu EKPSS'yi kazanalım da adam gibi bir işimiz olsun... Aslında biz evden çalışmak istiyoruz ancak o daha sonra olacak bir şey... 7 seneye yakın en azından çalışalım da kısa süreden emekliliğe hak kazanalım... Ve oyun şirketi kurup oyunlar yapmaya başlayalım... :)
Bizim oyunu hiç kimse indirmiyor... Haklılar da oyuna para vermek nadirdir... :))) Biz de o bakımdan bedava yapacağız inşallah... :) Gerçi 1$'dı ama olsun gene de... Yalnız reklamlar koymalıyız... Bunlarla uğraşılacak daha... :)

1000 besmeleyi de tamamladık bugün... :) İnsana huzur verir besmele... :) Ayrıca pek çok da fazileti vardır... :) Gönlünüzden geçeni yapın dostlar, rahat olun ve incinmekten de korkmayın... Rab kimseye taşıyabileceğinden fazla yük vermez... :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....