28 Nisan 2024 Pazar

Güzel Dostlara Merhaba

 Evet güzel dostlarım, bugün sabahtan EKPSS'ye girdik. Hesaplarımıza göre 81.4 +- 2.5 puan gelecek gibi. Bu kadar az çalışmaya bu puan gene iyi... İnşallah bir yere atanabiliriz de, biz de adam gibi bir işe başlayabiliriz... :)

Sabahtan 100 besmele çekmiştik... Öğlen çekip çekmediğimizi tam hatırlamıyoruz ancak akşam gene 1000 besmelemizi tesbih ettik Cenab-ı Mevla'nın izniyle... :) Akşam da algoritmalar sınavında gene attık boyuna... :) 

Bu vizeler tam bir fiyaskoydu... Çünkü neredeyse hiç hazırlanmadan girdik hemen hemen hepsine... :) Bir sürü izlemediğimiz ders vardı... :) Milletle tartışmaktan bunlara sıra gelmedi... :)

Güzel dostlarım, çakışma olan sınav içinse dilekçe yazdık okula... :) Onu sonra yapmaları gerekiyor inşallah bir aksilik olmazsa, çünkü danışman bize öyle söylemişti... :)

Dostlar namazlarda da sanırım yanlış hatırlamıyorsam 10 Nisan'ı kılmıştık... Gene de bir bloğa da bakayım... Şu an 28 Nisan akşamı saat de 22.45'i geçiyor... :)  Oradan bu yana borçları kılmaya başlamalıyız... Gerçi biz namazdan niyazdan kılamadık diye hiç korkmayız ama gene de Mevla'nın has kulları arasına katılmak için ibadet yükünü de severek omuzlanmak gerek... :) Biz genelde topluca kılarız namazları rahatsız olduğumuzdan ötürü... Mevla öyle de kabul eder... :)

Bir gönül yıktın ise o kıldığın namaz değil demiş büyükler... Bunu da böyle bilsin herkes... :) Gönülde huzur olmadıkça namaz tam olmaz da demişler... :) Önce huzur, sonra namaz bence... :)

Dostlarım bir de son zamanlarda canımız gene bira çekiyor... :) Dayımızdır bize ortalama 1-2 ayda bir bira ısmarlayan... :) Biraya tövbe etmiştik ancak tövbeyi de bozduk... :) Sizi neşelendirecek masum şeyleri affeder Mevla, kimseye bir zararınız dokunmadıkça... :) Mevla'yı despot bir Rab zannetmeyin... O merhametlilerin en merhametlisidir... :)))

----------------------------------------------------------------------------------------------


Bugün de öğrencimize 2 saatten fazla matematik anlattık.. Lgs sınavı yaklaşıyor... Biraz sıkı çalışmalıyız matematiğini toparlamak için... :))

Güzel dostlarım notlarımız tam olarak şöyle, bu son vizelerde dibe vurduk, çalışamamaktan ve dertlenmekten ötürü... :)) Yesevilik Bilgisi'ne ise girmedik ama 0 yazıyor... İnanıyorum ki hepsine finallerde %70 etkiliyor ya da bütünlemelerde o da %70 etkiliyor, toparlayacağız.... Hedefimiz finallerde tüm derslerden 80'i geçmek... :)) Ve inanıyoruz ki geçeceğiz finalde olmazsa da bütünlemelerde inşallah... :)) Ve inanıyoruz ki dönem sonunda gene tüm dersler yeşil olacak... :)
Aşağıdaki notları yeniledim çünkü felsefe çıkmamıştı önceki resimde... :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....