19 Nisan 2024 Cuma

19 Nisan Hoşgelmiş

 Dostlarım merhabalar,

Dost Hüdavendigar'ı okuduk ve iyicene mest olduk... :) Allah onu her daim şen kılsın ve sevdiklerini de inşallah... :) Böyle güzel dost nadir bulunur... :) O bakımdan O'nu manevi babam gibi sevmedeyim... :) Sayfa 380'in sonuna (VII-1'deki Divan-ı Kebir Ciltlerinden) yani Bahr-i Remel - Mahbun Mekşuf -'a kadar geldik Allah'ın izniyle güzel dostlarım... :) Bu yere ikinci gelişimiz... Yani 8 cildi de bir kez okuduk ve ikinci okumamızda VII-1 nolu ciltte sayfa 380'in sonuna kadar geldik... Mübarekler Tanrı sarhoşlarındandır... :) Hem maddiyatta (parasal açıdan sanılmasın pozitif bilimlerde) hem de maneviyatta öne geçmeliyiz... Tanrı sarhoşlarının halkasına katılmak isteyenler şu aziz ömrü ganimet bilsinler...

Bu sefer de Aşık Paşa'dan paylaşalım... 


Bir de Yunus Emre'den...


Bir de Mevlana'dan bir daha... :)


Biraz da Children Of Bodom... Şu harika  2 müziği dinleyelim de kulaklarımızın pası silinsin... :)



Bu grubu rahmetli Alexi Laiho da sağ iken New York'ta dinleme imkanım olmuştu... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... :) Sene 2008'di o zamanlar... :)

Arkadaşlar gizlimiz saklımız yok, oyunumuzu 5 günde sadece 5 kişi indirmiş... Küçük amcam bahşiş bırakmış... Toplam 14$ kazanmışım ancak onun da 10.50 $'ı bana yatacak inşallah... :))))) İnsanlar 1 $ bile ödemiyorlar... Biz de bedava yaparız aplikasyonu ancak o zaman da reklama razı olacaklar... :) Yapacak bir şey yok... :) Biz de oyunu kuralına göre oynamalıyız... :) Oyunumuzu çok kişinin oynaması da bize mutluluk verir... :)) Bunlar hep tecrübe... :))

Okul grubunda oyun paylaştık diye insanlar bizi gruptan attı... :) Beni attığı gibi Tanrı da onu bir yerden atar rahat olsun... :)) Biz 1000 besmelemizi çekelim gene... :)

Lavuğun ismi de yok Ş yazmış sadece beni gruptan atan vatandaş... Şakir desem Şakir'lere ayıp olacak, Şaban desem Şabanlar darılır belki de Şevket'tir... :) Adamı hasta etmesin... Almayayım aklını... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....