10 Nisan 2024 Çarşamba

Bugün Bayram

 Merhaba dostlar,

Bugün saat 3.55 olmadan uyandık... :) Dün de 1000 besmeleyi çekmiştik akşam vakti... Sıra bugünde... :) 

Bugün bayram... Bayramınız kutlu olsun... :)


Şu kendini gizleyen ve bizi sürekli rahatsız edenler için bir söz: 


Sırf bunlarla savaşmak ve ölümsüz devlete ermek için gireceğim bu işlere... Siber güvenlik okuyacağım bunların inadına... Kendini bir şey sananların inadına... :)

Yaşar Kemal'in Allah'ın Askerleri isimli kitabının ilk öyküsü olan Nar Ağacını Kuşatmış Hanımelleri ve Nanik Üstüne isimli öyküyü okudum...  Sayfa 59'a yani Geceye Yağmur Çiselerken isimli öyküye geldim... :)

Allah cümle sokakta kalan çocuklarına yardım etsin ve Mevla'm hallerini düzeltsin inşallah... Onları konu alan bir kitap... 

Arkadaşlar vira bismillah deyip namaz borçlarını eda edelim hayırlısıyla, Mevla'mız bize doğru yolu gösterecektir... :) Şimdi 3 günlük namaz kılmalıyız.. Bugün günlerden 10 Nisan ve 30-31 Mart ve 1 Nisan borçlarını eda edelim... Ayın 11'inde de 2-3-4 Nisan, ayın 12'sinde de 5-6-7 Nisan, ayın 13'ünde de 8-9-10 Nisan, ayın 14'ünde de 11-12-13 Nisan ve ayın 15 inde de 14 ve 15 Nisan'ı kılıp 6 günde yakalayalım namaz borçlarını inşallah... :)

Evet dostlar, bugün de köy ziyaretine gittik... Mezarlığa da gittik... Dualarımızı okuduk... :) Orada eski tanıdıklarla karşılaştık... :) Mevla'm geride kalanlara yaşama sevinci ve sabır, ölenlere de rahmet eylesin inşallah... :)

Şimdi ise 1000 besmele zamanı haydi vira... :)

1000 besmeleyi de tesbih ettik... :) Namaz borcu da yatarken inşallah... Balkondayız gene... :)

Arkadaşlar şu nefsi levvame makamını geçmek gerek... Ama yine de her şeyin hayırlısı olsun Hak'tan... 
İbadetlere dahi akas tukas devam edebiliyoruz... Haydi şimdi vira bismillah ve 3 günlük namaz vakti... :)

Bize ibadet zevkini veren Rab'be şükürler olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....