12 Nisan 2024 Cuma

İyi sabahlar & İyi günler & İyi akşamlar

Merhaba arkadaşlar,

Rüyada biraz sevimli, uzun, ince, hafif tombul ve beyaz benekli bir böcek gördüm... Hayırdır inşallah... :)

Bu sabah da 7.50 civarında uyandık... :) Kahvemizi yaptık ve ilaçlarımızı aldık... :) Neler yapacağımızı planlayabiliriz... Önce şu Edis'in şarkısıyla enerji bulalım... İyi sabahlar... :)


Diferansiyel denklemler dersine çalışmaya, tekrara devam ettik ve Benoulli Diferansiyel Denklemi'ne kadar geldik... :)


Arkadaşlar dediğimiz gibi diferansiyel denklemleri biraz kolayladık, biraz daha yazabiliriz... Şu anda canımız hiç çalışmak istemiyor, sadece dinlenmek istiyor ya da buraya içini dökmek... :)

Eğer şu EKPSS'yi kazanabilir ve atanırsak çok güzel olacak... Artık ailemizde tekrardan katkı sağlayabileceğiz, arada bir olan özel derslerin haricinde... İnşallah diyelim... Yalnız hiç EKPSS çalışmak gelmedi içimizden bugün... :)

Başımızın ağrısı geçerse belki ibadetleri yaparız... :) Oyun yapımları ise vizelerden ve EKPSS'den sonra inşallah... :) 

2 günlük ibadet borcunu kıldık, Allah kabul etsin... :) 4 Nisan'dan bu yana gelmeliyiz daha... :)

Bugün ikindi vakti gibi biraz uyumuşuz... Şimdi saat 19.00'a geliyor... :)


Okuldaki 4. dersi hızlıca geçtik çünkü daha o dersi Youtube'taki hocadan dinlemedik, ancak 5. dersi izledik epey okuldan ve Boğaziçili Hoca'nın anlattıklarını anlarsak ve uygulayabilirsek işi bitireceğiz... :) Güzel bir kahve yaptık kendimize... :)

Biraz daha dinlenelim ve dif çalışalım... Sonra 1000 besmele ve 2 günlük namaz daha yapılmalı... Ya nasip... :)

Bugün saat 23.55 gibi tesbihata başlayıp, 00.16 gibi tamamladık... :) Yani bugün de 1000 tesbihat tamam... Az sonra en azından 2 günlük namazı kılmalıyım...
Diferansiyel denklemlerde de Boğaziçili Hoca'dan tekrar Bernoulli Diferansiyel Denklemi'ne kadar geldik, ancak hoca kanala pek çok soru yüklemiş o videoya kadar ve bu dersin videoları epey artmış... :) Bernoulli'yi anlatan video 22. sıraya gelmiş... Yani ilk 21 videonun tamamını izledik... :)

Şimdi tekrar kahvemizi içmedeyiz.. :) Şen kalın arkadaşlar... :) Yalnız bugün Nutuk'u okuyamadık... :) Sağlık olsun, yarına inşallah... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....