16 Aralık 2023 Cumartesi

Güzel Bir Cumartesi

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

Merhaba dostlar,

Oyun yapımı borcumuz bu hafta itibariyle hala 37 saat Pazar gecesine kadar, sonrasında her hafta +10 saat daha eklenerek gidecek. Ancak biz hiçbir programa uyamıyoruz. Hem bizi baskı altına sokuyor hem de kullandığımız ilaçlardan ötürü performansımız her zaman ala olmuyor... Uyku veriyor şu ilaçlar ve bol bol uyuyoruz... Baş ağrısı da oluyor bol miktarda... :)

Yeğenimiz Öykücük burada annesi ve babasıyla, onunla oynuyoruz arada... :))

Dostlar, doktor yardımcı ilacı, 200 mg demişti ancak biz 250 kullanıyorduk, hatta bazen de 300... Ancak çok uyursak da 150'de kalıyordu... Onu tekrar 200 yapalım ve bu gece saat 04.00'e kadar dişimizi sıkıp ilaç almayalım... Yani 5. çeyrek ya da 6. çeyreği almak yok... Elimizde antidepresan da az kaldığı için onu da yaklaşık son 1 haftadır aşağı yukarı 50 değil de 25 mg kullanıyoruz... Yakında doktor online randevu ile ilaç yazacak... Söyleyelim de antidepresan da 25 mg kullanalım bundan sonra günde bir defa... Yardımcı ilacı da 6 saatte bir yaklaşık 50 mg alsak yetmeli, fazla almamalıyız biraz manikleşsek de... Sonra çok uyutuyor bilhassa peşpeşe alınca... :)) Yani manikleşince ilaca sarılmamalıyız... Ancak şükürler olsun ki yaklaşık 4-5 sene evvel 600 mg idi bu yardımcı ilaç, Ankara'daki profesör öyle yazmıştı... Yarısından da daha azlara düştük... Çok şükür Mevla'ya... :)))

Dostlar saat 21.42 ve bu saatlerde ya da az daha sonra 5. çeyrek ilacımızı alırdık. Beyin sinyal veriyor ilaç diye ancak ilaç falan yok... İlaç uyku veriyor... Aksine kahve yaptık ve gene de beyni stimulate edeceğiz... Daha 6 saat 15 dakika ilaç yok... Sonra devam nasipse... :)) Böyle hem uykulu hem de beynimiz rahatsız iken ders çalışmak mümkün değil. Oyun yapmak da... Aslında beynimiz ilaç diye yanıyor... :) Ancak yok ilaç milaç doktor 200 mg demişti çünkü... :)

Dostlar dertleriniz de olsa, gülümsemeyi unutmayın ve inşallah hep şen kalın... İşte güzel bir Cumartesi gecesinden taze çekilmiş bir fotoğraf... Ne güzel dünya, ne güzel Mevla... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....