7 Aralık 2023 Perşembe

Bilgisayar Mühendisliği Sınav Notlarım Dostlar :) & Gün İçinden

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

Merhaba dostlar,

Notlarım açıklanmış, dünya ile paylaşayım... :))) Veri yapıları dersi, öğrencilerin yarısı kalıyormuş dedikleri, beklediğimden düşük geldi. Diğerleri hep beklediğim gibi ya da daha yüksek olmuş. Aslında veri yapıları dersi de geçen yılın aynısını sormuş dediler, millet kolay yapmış ancak biz hiçbir çıkmış soruya bakmadığımızdan, diğer arkadaşlar kadar yüksek beklemiyorduk ancak 70 civarı beklerken daha az gelmiş... Babam da itiraz etme dedi neyse odur...

En alttakiler bu dönem notlarım. Programlama dillerinin daha ödevini teslim etmedik, o daha sonra girilecek... Finallere çok daha sıkı çalışmalı, son sınav haftasına birer günlük çalışmaya bırakmamalı ve notları parlatmalıyız inşallah...

Bunların haricinde bir de rüyamda bir kuş kondu kafama ve şöyle dedi yanlış hatırlamıyorsam: "Sakın Allah'ın yolunu bırakma..."

Sadece arada hızlanıyoruz, arada yavaşlıyor ya da duruyoruz... Bırakmaya hiç niyetimiz yok... :) 100 adet tesbihatımız ile yola koyulalım... :)

Dostlar, şimdi tesbihatı tamamladık bir kahve içip biraz dinlenelim. Ardından da sabah, öğle farzları kazası ile ikindi farz ve sünnetleri kılalım nasipse... Allah'ın yoluna koşalım... :) Mevla bizi huzurda görmek istiyor... :)

Gece de oyun yapımıyla 1 saat kadar ilgilenmişizdir. Dolayısıyla bu Pazar'a kadar 34 saat borcumuz kaldı... :) Ve de şükürler olsun ki arızayı giderdik ve bug'sız yolumuza devam edeceğiz gibi... :)

Evet dostlar, ikindi namazları, sabah ve öğle kazalarını yapabildik. Mevla kabul etsin... :) Şimdi akşam ezanını bekliyoruz... :)

Ve okunuyor... :)

Dostlar, Mevla ile buluşmayı özlemişiz... 2-3 gün ara vermiştik biraz secdelere... :) Yalnız akşam namazını kılarken farzda 2 mi  3 mü ve sünnette de 1 mi 2 mi rekat kıldık tam emin olamadık... Hani bir filmde 10 saniye Tom vardı, 10 saniye sonra unutuyordu... Ben de bazen onun 5 saniye versiyonu oluyorum... Yaptıklarımı unutuyorum zaman zaman ya da tam emin olamıyorum... Mevla'm hafızamızı kuvvetlendirsin inşallah hayırlısıyla... :))))

Yani bende long-term memory hiç fena değil gibi ancak short-term memory zaman zaman epey azalıyor... :)

Bugün de enşiteyle, büyük ve küçük amcalarla görüştük telefonda, kardeşimizi de aradık ama o meşguldü. Gürsu da biriyle konuşuyordu. Şimdi onu bir daha arayalım... Dostların sohbeti bizi hep mutlu kılar... :)

Canımız hiç şu ödevi yapmak istemiyor şimdilik... O yüzden biraz dinleniyorum ben de... Bu günün işi aklımdayken başka şeylere de pek geçemiyorum... :)

Saat 20.00'yi kılıçla kesiyorum başlangıç noktası olarak... :) 40 dakika oyalan bakalım... :) 1 sayfa daha yazdık dostlar ve 3 sayfa oldu ödevimiz... :)

Evet dostlarım, akşam akşam hiç çalışasımız yok. En iyisi kitap okumak, ya da daha iyisi biraz sohbet ödev yazmak istemiyoruz... Biraz enerji depolayalım dostlardan sonra belki ödeve döneriz gecenin ilerleyen saatlerinde... :)

100 adet tesbihat yaptık şu müzik ile neşeleniyoruz... :)


Dostlar dediğimiz gibi 3 sayfa oldu, bir 7 sayfa daha yazsak yeterli bence, bir arkadaş 6 sayfa yapmış... Vize yerine geçecek not %30 etkiliyor. Her sayfaya 10 puan verse kabaca bir hesapla 10 sayfa 100 puan eder... :) Dolayısıyla en özet halinde anlatmalı. 900 sayfalık kitaptan  yararlanıyoruz... Bir programlama dilini en temel haliyle özet geçme gibi olsun yeter hocanın istediği başlıklarla... :)

------------------------------------------------------------------------------------

Dostlar bizim de 6 sayfa oldu şimdilik. Henüz kontrol yapıları ve döngüler konusuna geldik... :)

Cenab-ı Mevla bize hikmeti öğrettikçe mest olmadayız. Gene 100 defa tesbih ettik... :) Yatmadan yatsıyı da kılalım hayırlısıyla... :)  Uyumazsak kontrol yapıları ve döngüler konusunu da yaparız... Ancak saat 02.00'ye gelirken iyice uykumuz var gibi... :) Yalnız ne demişlerdi gece uzundur onu yatarak geçirme... Öğüt aklımızda... İyice uyku gelince yatalım... :)

Biraz da kitap okuyalım dostlar... :) Biraz daha erken olsaydı oyun yapımına başlardık ancak çok yorgunuz... :)

Kitap da okuyamıyoruz dostlar, sabah ilaçlarını aldık bu saatte ve uykumuz da geliyor iyice... Biraz daha oturup, ardından uyuyalım ve sabah 7.00 gibi kalkalım dostlar... Saat 2.33 şu anda... :)

Saat 5.00'i geçiyor dostlar... Uyku tutmadı, sadece biraz dinlendik... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....