22 Aralık 2023 Cuma

Güzel Bir Cuma Günü

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

 Merhaba dostlar,

Bu sabah 06.00'da uyandık... Bir sallama çay yaptık... :) Sabah ilaçlarımızı aldık... :) İlaçların tesirini göstermesini bekliyoruz...

Bugün  en azından 4 saate yakın istatistik ve olasılığa giriş, 4 saate yakın da lineer cebir çalışmalıyız...

Bunları başarır da uykumuz gelmezse gece oyun da kodlayabiliriz... Bu aydınlık gün bizim için... :)

Evet dostlar, sabah sabah 30'ar tane sağdan ve soldan kol, 30'ar tane üstten sağ-sol kol çalıştık ve 30 da mekik çektik... Ayrıca yumurtalı ballı süt içtik... :) Şimdi spordan sonra duşumuzu alabiliriz... :)

Evet dostlar, duşumuzu aldık ve 100 adet tesbihatımızı da yaptık... Şimdi Allah'ın izniyle İstatsistik ve Olaslığa Giriş -I- çalışabiliriz... Öyleyse bir 10 dakika şarkı dinleyelim. 8.30'da başlayalım... :)

Evet arkadaşlar, sayfa 46'ya kadar geldik 20 dakikada yaklaşık... :) Biraz neşelenelim...

Dostlar, sayfa 63'e geldim ancak bazı yerleri hızlı geçtim... Çok detaylı hesaplar vardı... O kadar detaylarda boğulmaya gerek yok... Ne de olsa istatistikçi değiliz... Zaman kalırsa belki inceleriz ancak şimdilik gereği yok, ya da veri bilimcisi olursak gerek olabilir... Ana hatlarıyla kavrayalım yeter... :)


Evet dostlar bazı yerleri atlayarak sayfa 108'e geldik... Şimdi kahvaltı zamanı... :) Evet dostlar bu kadar istatistik bize ilk aşamada yetti... Lineer Cebir'in 13. dersini izleyelim biraz dinlendikten sonra... :)

Evet dostlar, 13. dersi de sabah izledik ve çarşıya çıktık bugün babamla... Biraz kuruyemiş aldık, işlerimizi hallettik bir şeyler atıştırdık ve geldik... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....