21 Aralık 2023 Perşembe

Güzel Bir Perşembe Günü

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

 Merhaba dostlar,

Bu son gün hep dinlenerek geçirdik, daha çok uyuyarak... :) Doktor 200 mg yazdıysak fazla ilaç almayın lütfen dedi, çünkü yan etkileri var dedi... :) Ancak ilaç raporlarımız çıkmamış, hastaneden tekrar randevu aldık... :) Bir adet ağrı kesici aldık Parol derler ismine... :))

Evet dostlar en son düşman bıçak fırlatabiliyordu, oraya kadar kodlamıştık oyunumzda... Şimdi de kavga ve can azalmasını yapalım hayırlısıyla... :)

Güzel bir Barış Manço şarkısıyla huzur bulalım... :)

Perşembe'ye girdik. Tekrar oruç günü... Öyleyse bu sabah sahur yapıp ibadet edip, niyetlenelim. Kendimize çekidüzen vermeliyiz... :)

Dostlar çalışmayı biraz bekletelim de tekrar iş arayalım... En son sanırsak Cuma günü 4-5 tane işe başvurmuştuk. Perşembeye girmişiz... Tekrar 4-5 tane iş bakalım, başvuruları yapalım hayırlısıyla... :)
 

Evet dostlar, 7 işe daha başvurmuşuz... Hayırlısı olsun... Haftaya çarşamba gibi tekrar iş aramaya devam nasipse, bunlardan olumlu olmazsa... Hepsi de remote-work tarzı... Tam bize uygun... :) 

Banyomuzu yaptık ve 3 numara sakal-bıyık tıraşı olduk dostlar... Kıvamına 1 haftada gelirler tahminen... :)

Ancak canımız bu saatte hiç çalışmak istemiyor. Saat olmuş gecenin 02.16'sı... :)

Arkadaşlar, tartıldım da 71 kg'ım... Boyum da 181 cm... Eskiden çok zayıftım... Bir aralar 58 kg'lardaydım gençliğimde... Ancak ideale geldik... Biraz ağırlık ve mekik de çalışmalıyız... Göbek olmaması için ve güçlü olmak için... Göbekten alıp, pazulara yayarsak tamamdır... :))

Evet dostlar, 30'ar tane sağ ve sol koldan ağırlık, ve 30'ar tane de koldan üst çapraz ağırlık çalıştık ve 30 da mekik çektik... Ardından da bir kupa süt+yumurta+bal(1 tatlı kaşığı) karıştırıp içtik... Kollarımız ağrıyor birazcık... :) Demek ki işe yarıyor... :) Şu aikidocu dostlara bir daha beraber bakalım... Özlemişizdir aikidoyu... :)


Uykumuz gelmiş dostlar, ibadetlere ve vird başka bahara kaldı... Ancak 100 adet tesbihimizi çekelim, sabah ilaçlarımızı alalım, niyetlenelim ve uyuyalım... :)

Dostlar, uyku tutmadı ve saat de 04.04, diyoruz ki ya oyun yapalım, ya kitap okuyalım, ya da ders çalışalım... Ama önce imsağa vakit varken bir dicfloflam alalım... :) Sonra da niyet tazeleyelim... :) En iyisi tekrar yatalım, baş ağrımız da var... Yattığımız yerde, internette takılalım... 12.00 olmadan da kalkalım... :)


Evet dostlar, bugün öğlen 12.00'ye kadar oturduk ve yatıp 16.40 gibi kalkmışızdır tahminen... İftarımızı yaptık... :) 16 gün kadar var finallere... 8 tane sınavımız var, yani ortalama her birine 2 gün kadar çalışabiliriz... :) Öyleyse vira bismillah...

İlk 12 dersin hepsini en az 1 kez izlemişiz bu ana kadar lineer cebirde... Bugün 13. ders işlenmiş olmalı... Demin de 11. dersin yarısı ile 12. dersi izledik... Ama bu vektör uzayları konusu tam oturmadı gibi... Bugün biraz kitabı açıp istatistik çalışalım... Yarın da ilk 13 dersin hepsini yazarak çalışalım, lineer cebir için... Full lineer cebir günü olsun... :) İstatistiğe kitaptan çalışacağız gibi çünkü... :)

Dostlar çok mutluyuz, işte güzel bir akşamdan ev halimiz... :)
 

Evet dostlar, İstatistik çalışmaya devam ediyoruz, 25. sayfaya kadar geldik, elimizdeki kitap 230 sayfa... En son geldiğimiz kısım Pareto Diyagramı... Öğrenmek çok güzel... :) Bu dersi işletme bölümünde de görmüştük ve AA ile geçmiştik... Burada neden daha azına razı olalım... 95+ alalım inşallah finalden ve AA gelsin... :)
Evet dostlar, 29. sayfaya kadar okuyabildik... Serpme diyagramı ve zaman serisi için grafikler... :)
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....