27 Aralık 2023 Çarşamba

Güzel Bir Çarşamba


<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

 Merhaba Dünya,

Bugün hastaneye gittik. Kan tahlili yaptırdık ve EKG çektirdik. Şimdilik pek bir anormallik gözükmüyor... Psikiyatride randevumuz vardı... Sadece kafamızdaki sersemlik bizi sıkıntıya sokuyor, onu da doktora söylemedik... Bir dahaki sefere nasipse...

Dostlarım hiç borçları yani oyun yapım borçlarını düşünmeden içimizden geldiği gibi çalışalım, planlara pek uyulmuyor çünkü genelde... :) Bu hafta sonuna kadar 54 saatlik borç var gibi duruyor... :)


Bu hackerların alayını toplasan, peygamberin tırnağı etmezler... Hadi bunu da bold yap... Sen yapmıyorsan ben yapayım... Şimdi defolup dağılabilirler... :)

S*ktir et hackerlığı var epey akıllı adam, beyaz şapkası da siyah şapkası da... Bu devrin de kötü tarafı bu... Sen damarlarda dolaşırsan bilgisayara sızmaya lüzum kalmaz... S*ktir et bilgisayardan, telefondan izlemeyi, izlenmeyi...

Emin ol onlar seni gene rahatsız edecek... İhtiyarı da boşver sen ihtiyar değilsin... :) Yolunu Cenab-ı Allah İsa Nebi'ninkine yaklaştırsın... Merhamet deryası, iffeti yüce şanlı İsa Nebi, nefesiyle ölüleri diriltebilen, hastalara şifa olabilen şanlı İsa Nebi..! :) 

İnternete fazla girme, sadece bu siteye yazmak için, Youtube için, bir de arada kitap siparişi vermek ya da Chatgpt'ye soru sormak ya da kısa bir araştırma yapmak için gir sadece... Eskiden siber dünya yoktu... Senin çocukluğunda da yoktu... Ancak oyun kodlamayı sevdin... :) O dark-web denilen yer pislik yuvası... Bırak darkını normal web'e dahi çok girme... Twitter zaten ne kadar uydurma bir yer olduğu ortada... :)

Ailen, dostların, kitapların ve en önemlisi Rabb'in olsun hayatında... Gerisini koyver gitsin... :)

Şimdi güzel bir Yunus ilahisi dinleyelim... :)

Aslında bir hesap yaptım da derslerde başarılı olursam 7 dönemde okul bitiyor, ben şu an 3. dönemi bitiriyorum inşallah... :) Üstelik 7. döneme de 2 ders kalıyor gibi... İyisi mi 7. dönem siber güvenlik yüksek lisansına başla ve bilgisayarını ve telefonunu korumayı öğren, hacker ol demiyoruz, ancak en azından biraz savunmadan anla, sen gene oyun yap ya da devlette memur ya da mühendis ol, orası ayrı... Yani mümkünse 4.5 senede (ki 1.5 senesi geçti 3 sene kaldı yaklaşık) hem bilgisayar mühendisliği hem de siber güvenlikten yüksekten mezun olmaya çalış... Yüksek lisans projesi biraz ağır olur sen eski okulunda kayıt dondurarak 4 dönemde bitirebildin yüksek lisansı, onu 3. dönemde yani bilgisayar mühendisliğinin olmayan 8. dönemi vermeye gayret et... Yoksa bu hackerlar sürekli seni rahatsız edecek... :) Bir yandan da iyileşmenin yollarını ara... Rab peyderpey iyileştiriyor seni... :)

Kılamadığın namazlara da üzülme çünkü rahatsızsın... Saat yarıma geliyor ve bu gece de yemeğini bitir ve oruç için tekrar niyetlen, pazartesi-perşembe oruçları devam ediyor... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....