1 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba Temmuz

 Herkese selamlar dostlar,

Gece 4.00'den önce uyandık, 11.30 gibi yatıp... :) Bir kola açtık... :)

Hangi ilmi öğreneceğimize karar verelim... Gene bilgisayar ilmi ya da bilimi öğrenelim... Hem derslerimize de faydası olur... Açalım C++ kursunu biraz dinlendikten sonra..

Dostlar 50 mg lustralımızla 25 mg kadar da solianımızdan aldık... Bir de güzel az sütlü nescafe yaptık... :) İçine de yarım şeker kattık... :) Fıstık gibi, gel keyfim gel... Geç dişimin ağrısı, Allah'ın yardımıyla geç... :) Saat şu an 4.20'ye geliyor ve biz 5.00 gibi çalışmaya başlayalım ağrılarımız geçer gibi olup ilaçlar da tesirini iyice gösterince... :) Şimdilik C++ developer işlerine göz atalım... :)) Aslında biz Ekpss atamalarını bekliyoruz ancak gene de bu işleri de araştıralım, belki evden düşeş güzel bir iş buluruz... :) 8500 dolarlık bir iş olmasına da gerek yok... 1500 dolar net kazanç bize hayli hayli yeter... Gönlümüzden geçen miktar o kadardır Allah'ım, bugünün parasıyla 50000 TL'ye yaklaşan miktarda para yapar, hem kendimizi ve ailemizi sevindirmeye, hem fakirleri sevindirmeye hem de akraba ve dostları sevindirmeye yeter... Ne çok sayılır ne az... Memur maaşından azıcık fazla, memur maaşından yaklaşık 8000-8500 TL daha fazla yapar sadece... :) Memur maaşı nasip edersen de ona da razıyız Mevla'm, yeter ki bizi sıfır gelirle bırakma... Bizi kimseye muhtaç etme... Ailemize bile bizi muhtaç etme... :) Aslan olup kendi rızkımızı kazanmamızı nasip eyle... 37,5 yaşına kadar sadece 1 yıl maaş nasip ettin onun da çoğu asgari ücretin yarısı bile etmezdi... :) Ey Mevla'm bizi de gör artık..! Şu ezanı okuyan hocalara dahi maaş nasip ediyorsun bize niye etmiyorsun... :) Sağlığımızı da çok da iyi eyle ey Mevla... :) İstediklerimizi de ver bize artık hayırlısıyla... :)) Bizi yok-yoksul, fakir ve hasta koyma... :)  Bu kadar gariplik yeter, insanlar bile saygı göstermiyor böyle olunca... :) Sen bize var olduğunu bildirdin ve ufak hikmetler nasip ettin, o kadar... O da yüksek bir şey ancak, ne doğru dürüst erenlik sayılır, ne geçim ücreti... Sen bizi beklettikçe biz asabileşiyoruz... :) Yeter bu kadar beklettiğin ey Rab... :) Sen hani herkese rızkını verirdin bize sadece 1 yıl o da 8 ayı asgari ücretin yarısı kadar bile olmayan rızık nasip ettin 37,5 senede... Ancak Messi'ye ya da C.Ronaldo'ya benim kazandığımdan belki milyonlarca, belki de ne milyonu milyarlarca kat daha fazla verdin... Senin adaletini bana öğret ey Mevla'm... Benim bu vatandaşlardan maneviyatta geri kalır bir tarafım yok... :) Ama maddiyatta arada milyarlarca TL fark bıraktın arada... :))) Bu senin adaletine sığar mı ey Mevla'm... :) Ben senden alt tarafı bir memur maaşı kadar gelir bekledim yıllarca vermedin... :)))) Üstelik bizi 15 senedir de psikiyatri ilaçlarına mahkum ettin... :) İçimi döktüm sana, dosta ve düşmana... :))) Biz yazdık mı böyle yazarız ey Mevla'm bize bu kalemin kudretini sen verdin... :)


Ben de artık rızık mızık istemiyorum senden ey Mevla... Bizi daha da fakir koy ve hasta koy... Senin adaletine bu yakışır... :)


Madem ki Mevla'mızsın adam gibi Mevla'mız ol...!!!! Masumların ölmesine izin verme... İnsanları açlıktan öldürme... Suçluların cezasız kurtulmalarına da izin verme!!! Madem bu kalem bu kadar cüretkar ve kudretli, bu kalemin de hükmünü ver!!!! Bu kalem hiç bir şeyden korkmaz... Senden bile, çünkü elden geldiğince adaleti gözetir..!!!! Seni de sever, senin tevbeni ve affını da sever elbette, ancak adaletlilerin en adaletlisi Mevla, göster adaletini insanlara..! Kusura bakma Mevla'm biraz haddi aştım, arada kantarın topuzu kaçıyor, ancak sen merhametlilerin de en merhametlisisin... Biz kusurlu varlıklarız, sen kusursuzsun... Ancak bu kadar sıfatlarını gizleme... Biraz açığa çıkar... :)


Dostlar bu kadar ileri gittikten sonra böğrüme bir ağrı saplandı... :) Hak'tan geldi bu ağrı şüphesiz... Her şeyin ondan geldiği gibi... İster inanın, ister inanmayın, O tüm ömrümüz boyunca bizimle beraberdir... Mevla'yı biraz incittik... O da bizi biraz incitti. Ancak Mevla kindar değildir, bizi de hiç kin tutma huylu yaratmadığı gibi... Biz küstüğümüz dostlarımızla yarım gün içinde barışırız... Ancak Mevla hiç küsmez.... Ve mafireti de sonsuzdur, bizim edepsizlik ve saygısızlığımızı da affeder elbet. Kimse Mevla'nın kudretini test etmeye kalkmasın!!! Ve Mevla kudreti ve merhametiyle bu ağrıyı tekrar bizden alsın inşallah...


Özür dilerim Mevla'm olumsuz sözlerimi geri alıyorum ve affına sığınıyorum... Sen de benden ağrıyı ve edepsizliği al inşallah... :) Ancak silmeyeyim de hatamı da, çok arada hadsizlik boyutuna uğramamı da isyanımı da Mevla'nın kudretini de affını da yardımını da herkes görsün inşallah Mevla'm... :) Bizim Allah'tan başka Rab'bimiz ve sığınağımız yoktur... :) O'ndan başkasında güç ve kudret de yoktur. Bu da böyle biline... Bize yazdıran da kendisiydi... Ağrı veren de kendisi... Kudretini gösteren de kendisi... Dilerse ağrıyı alacak ve bizi tekrar affedecek de kendisi... :) Biz sadece görüntüyüz... Aslında resmi yapan da O resim de O... :) Ağrı da O Mevla'm... :) Ve senden korkmamamız da palavradır... :)))

Mevla çok kudretlidir ve her şeyi hikmetleriyle beraber yapar sanırım... Ve günahkar kullar tevbe etmeden ölürlerse, sonları fena olur... Tevbe estağfirullah, bu edepsizliklerimizden ve tüm günahlarımızdan ötürü... Bizi unutkan eyleme Mevla'm da sana bir daha böyle bu kadar isyan edip de haddi gene aşmayalım inşallah... :) Çünkü Mevla bize bazı hikmetleri verdi... Ve Allah'tan en çok alimler korkar, ancak biz alim sayılmayız henüz ancak biz de korkarız... :) Tekrar bizi mutlu kıl, Yarabbi. Ağrıyı da belki uygun gördüğün ceza geçince alırsın... Umarım devamlı böğrümde bu ağrıyla yaşatmazsın... :) 


Biz gene neşeli müzik dinleyelim... Çünkü ne yaparsak yapalım Mevla bizim dostumuzdur ve demiştik ki dost dosttan korkmaz ancak Rab'dir de aynı zamanda dolayısıyla biraz korku da olabilir... :)



Mevla sevdiği kulunu tatlı sert uyarır... Bu sefer bizi ağrıyla uyardı... Bazen başka şekilde uyarır... Rahmetini de gene sevdiği kullarına verir... :) Bizi rahatsız ve gelirsiz bırakıyorsa bunda da bir hikmet vardır elbet... Belki günahlara kefarettir, belki derece yükseltmek için... :)

Bugün hastanede randevumuz var dostlar... Hem ilaç raporu, hem ilaç yazdırmak için... :) Yalnız gece 4.00'te kalktığımızdan uykumuz da geliyor... Bir 25 dakika kadar uzanalım, saat de 8.35'i geçiyor çünkü... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

4 Ekim 2024

 Merhaba arkadaşlar, Bu sabah da 10.10'da kargocunun aramasıyla uyandık... :) Kitaplarımızı getirmiş yalnız biri eksik belki sonra gönde...