13 Temmuz 2024 Cumartesi

Motosikletler & Şurdan Burdan


Arkadaşlar 2025'te eğer Türkiye'ye gelirse bir tane şu Kawasaki Z400RS'ten almak istiyoruz, hayalimdeki motosikletti bu benim, babamla beraber kullanacağız... :) Belki tura dahi çıkarız... Babam da çok meraklı motosikletlere... :) Az bakmadı pek çok modele... :) Şöyle kırmızı renk bir Kawasaki üstelik çok yüksek cc de değil, düşük de sayılmaz, üstelik retro style... Sabırsızlanıyoruz... Allah'ım hayırlısıyla şu Kawasaki'nin bu modelinden Türkiye'ye de getirsinler ve biz de bir tane alabilelim... :) Ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Mevla'mız hayırlısıyla inşallah... :)


Kpss tercihleri başlamış ancak biz Kpss'ye girmedik en son... :) Ekpss'ye girdik ancak ona da pek hazırlanamamıştık yine de 78 puan kadar geldi... :) Eğer ÖSYM kılavuzu yayınlar ve tercihleri yapıp da kazanırsak, hem rahat bir işimiz olur inşallah. Hem de evden oyun yapımlarına da devam edebiliriz ayrıca okuyup da... Yani bu Ekpss ile girilecek iş bizim için biçilmiş kaftan... Yalnız bizim raporumuzu geçici verdiler, yani evet sende şimdilik bir engel var gibi ancak geçici diyorlar... :) Günden güne iyileşiyoruz, ancak tedaviye devam... Ömür boyu sürecek herhalde tedavi... :) Çünkü beyinde bazı hormonlar ortalamadan fazla ya da az salgılanıyor sanırım... Seratonin (belki biraz az) ve dopamin (belki biraz fazla). Ancak diyorlar ki sen yardımcı ilaçları bırakacaksın inşallah ve tek ilacın da yarım doza düşecek, yani aylık iğneyi yarım doz yapacaksın ve işlem tamam olacak diyorlar... Gerçekten de yaklaşık 6 sene kadar önce 600mg vermişti doktor... Tedavi ise 2009 yılında başlamıştı sanırım.... Şimdilerde 150 ya da 175 mg'lara kadar indik Solian'ı... Bir ara ilk zamanlarda tüm ilaçları kestik ve hastalık tekrarladı... :) O yüzden doktorlar diyor ki düşük dozda ayda bir iğneni olursun ve neredeyse hiç hasta değil gibi yaşantına devam edersin diyorlar... :) Biraz da tekrarlamasın diye tedbir alıyorlar... Ancak iğnenin epey faydası var... :) Yani Solian ve Lustral'a da gerek kalmayabilir zamanla... :) Lustral'ı da 100'den 50'ye düştük... Takıntılar için vermişti doktor onu ancak çok coşku veriyor eğer depresyonda değilseniz... :) Beyin ancak kendine geliyor... :) Stres hiç yaramıyor dostlar... :) Bazen başarısızlığa uğrarsınız ya da başka bir sıkıntıyla karşılaşırsınız... Stresten mümkün mertebe uzak durmak gerek... :) Eskilerin de dediği gibi "Azıcık aşım kaygısız başım." felsefesi en güzeli... :) Benim rehber aldığım Hz İsa da fakirlik yolunu tutmuş.. Biz elbette fakir olmak istemesek de zengin de olmak istemeyiz... Her şeyin orta yollusu en güzeli... Bugünün parasıyla 40000-50000 bandında bir gelirim olsun, daha da sağlık olsun isterim... En güzeli... :) Bir de okulları bitirelim, bir de O Boğaziçi'ndeki güzelle de tanışıp, anlaşırsak daha ne istiyorsun? Okullar da şöyle:
1) Boğaziçi Fizik (Yarım kaldı afla dönüp tamamlamalı)
2) Kocaeli İşletme (Okula arada bir uğrayıp hazırlığı atlayıp 4 senede tamamladık...)
3)Kocaeli İşletme Yüksek (Mali müşavirin yanında staj yaparken staj süresini 1 yıl kısaltsın diye başladık ancak biz 8 ay aktif çalışıp stajı yarım bıraktık ancak tamamlamasak da olur bu saatten sonra çünkü o iş hiç bize uygun değildi... :))
4)Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (2. sınıf bütünleme son sınavlardayız... İyi hazırlanmalıyız, finallere girmedik çünkü, vizeler de vasat sayılır... Kurtarabildiğimiz kadar dersi kurtaralım, kurtaramadığımız olursa alttan alırız... :))
5) Anadolu Üniversitesi Aşçılık (Son 6 dersimiz kaldı, 5'ini yaz okulunda alıyoruz... 1'i ya tek ders sınavı ya da yeni döneme... Az kaldı önlisans diplomasına gibi... :))

Şimdilik kayıt olduklarımız bunlar, bunların üstüne Ahmet Yesevi Üniversitesi Siber Güvenlik Yüksek Lisans ve gene Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans eklenebilir... :) Başka da okula gerek yok gibi. Her işin ölçülüsü makbuldür. 37,5 yaşındayız... 45'e kadar yolu var gibi... Sonra bırakalım öğrenciliği ve kitaplara ve hayatın bize getireceklerine odaklanalım... Belki bir aile kurarız... İşimize ve gücümüze bakalım inşallah... :)

Dostlarım gençlik yıllarımızın melodic death metal parçalarını paylaşıyorum sizlerle... Herkes duymamıştır... :) They Will Return ve Hollow Heart... Ayarcı Basri Reis'e de selam olsun... O keşfetmişti bu grubu ve en çok o dinlerdi bu tarzı... Ankara'ya gidince nasipse buluşalım eski dostla... :)

Okuldan sonra gece Beyoğlu'na giderdik, Dorock Bar'a, hatta Basri de ara sıra misafirim olmaya gelirdi  Ankaralardan... :) Boğaziçi'nin Kuruçeşme'deki partilerine dahi akardık... :)



Children Of Bodom'u ABD'de New York City'de dinleme imkanım olmuştu, Alexi Laiho rahmetli, arka tarafta ballkon tarafında head-bang yapan bizi görünce bitches deyip selam göndermişti.... O konseri de bulursam koyayım buraya... Megadeth de vardı aynı akşam... Metallica'yı zaten İstanbul'da dinlemiştik... :)

Tam olarak şu konser olmalı... :) 22 April 2008'deydi gününü bile hatırlıyorum... :) In flames de vardı... Çok efso bir konserdi... Arkada head-bang yapmaktan boynum tutulmuştu... :)


In flames dedik de ben size bir In Flames şarkısı açayım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....