2 Temmuz 2024 Salı

Biraz Dertliyiz Ancak İnanıyorum Ki Geçici

 Merhaba dostlar,

Dişimde bir çürük var kök dişimde... :) Müthiş bir ağrı veriyor son zamanlarda... Yarına acil bir randevu bulabilirsem dişçiden çektireceğim... Yani bugüne, en geç yarına... Ve dostlar aylık iğnemin de günü geldi... :) Son zamanlarda psikozlar (sanrı, vesvese ve mani) artıyor iğnenin vurulmasına bir gün kala... :) O da bizde biraz deliliğe yol açıyor, bundan haricen bir de diş ağrısı da eklenince felaket bir sıkıntı ortaya çıkıyor... :) Gece 12.00'ye doğru uyuyoruz, diş ağrısından gece 3.00 olmadan kalkıyoruz... Bir Parol Plus aldık da biraz dindi şükürler olsun... :) Yoksa buraya da yazmazdım... Şimdi kendime bir fincan kahve yapayım. Ardından da duşumu alayım... Dün hiç çalışamadık bu yüzden, ne derslere ne C++ kursuna... :)

Evet dostlar kahvemi yaptım ve sabah ilaçlarını aldım şimdiden... :) Bir de dostlar EKG'de de bu sefer kalpte biraz sıkıntı çıkmış sanırım ve kardiyologtan da randevu alın dediler... Bu hastaneye gidince dert bitmiyor... :) Bir de şimdi kalp hastası da olursak kestirmeden öbür tarafa doğru gidebiliriz... :))) Shortcut... :))) Amcam diyor ki kahveyi bir fincandan fazla içme... O da kalpte çarpıntı yapar diyor... :) Doğru söylüyor... Kahve bir fincan, kola en fazla bir bardak ya da sıfır... :) Su akar yolunu bulur. Her şey akışta düzelir... Düzelmeyen öbür tarafta düzelir eğer yeterince iyiysek... :)


Dostlarım son 3 aydır iğnemi ayın 3ünde olmuşum ve gene 3'ünde olayım diyoruz... Yani bazen 30 günde bir bazen 31 günde bir, Şubat'tan sonra da 28 ya da 29 günde bir olacak şekilde fiksleyelim... :) Amcam da hep aynı tarihte ol ve ilaçlarını da hep aynı saatlerde al diyor... Hayatın düzene girsin manasında konuşuyor... :) Bizim ailenin en aydın kişisidir... Jeofizik mühendisliği mezunu ve emekli oldu Ankara'da... :) Orada yaşıyor... :) Hemen hemen her konu hakkında bilgisi mevcuttur... Her şey hakkında konuşabilir... :)) Bilim adamlarını ve aydınları takip ede ede kendisi de onlardan oldu... :))) Bu büyük amcam, küçüğü de var O da İzmir'de ailesiyle... Allah aileme, akrabalarıma ve amcamlara sağlık-sıhhat, afiyet ve huzur versin inşallah... Aslında hepimize versin... :) Bir de mümkünse uzun ömür... :)

Dostlarım, gece saat 3'de kalkıp 6.00'ya doğru yatıp, 1.30'a doğru da kalktık... :) Kahvaltımızı yaptık ve duşumuzu da aldık... :)

Dostlarım, bizim dişçi aile dostumuz izine çıkmış... Ay sonuna randevu aldım... :) Eğer ağrırsa ağrı kesici vs şimdilik 1 ay daha idare edeceğiz hep ettiğimiz gibi... Şükürler olsun ki şimdi ağrımıyor... :)

Arkadaşlar aşçılık yaz okulu derslerini de seçtik... Ağustos ayında şu aşçılığa sıkı çalışalım da 5 dersi de verelim hayırlısıyla... :) Ardından da tek ders kalıyor, eğer izin verirlerse tek ders sınavı, vermezlerse de bir sonraki dönem o dersi de verip, en fazla 1 dönem uzatarak mezun olalım... :) İşte şu dersleri seçtik... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

4 Ekim 2024

 Merhaba arkadaşlar, Bu sabah da 10.10'da kargocunun aramasıyla uyandık... :) Kitaplarımızı getirmiş yalnız biri eksik belki sonra gönde...