23 Temmuz 2024 Salı

Güzel Bir Gün Olacak İnşallah

 Merhaba dostlarım,

Herkese hayırlı geceler... Bugün saat 10.30 gibi yatıp 3.45 gibi de kalktık... :) Nereden baksak 5 saatin üzerinde uyumuşuz... Adam olana çok bile... :) Şimdi hemen 25 er mg ilaçlarımızdan alalım... :) Dostlarım ilaçları aldık... Kahveyi birazcık ısıttık ve doldurduk... :) Çok mutluyuz... :) Hemen arkadaşa gönderdiğimiz şarkıyı sizlerle de paylaşalım... :)


Saat şu anda 4.10'a yaklaşmakta kahveyi içelim ve derse başlayalım... :) 

Saat şu  anda 4.18 2 dakika içinde başlıyoruz... :) Haydi vira bismillah... Arada program esnetilebilir... :)
4.36'da ilk slaytı tamamladık dostlar... Şimdi sıra ikide... :) 5.07'de de ikinci slaytı tamamladık... :) Kaldı 9 slayt, bir şarkı molası... :)


5.27'de 3. slaytı bitirdik... :)


4. dersi de 5.55'te bitirdik ancak sonlara doğru bazı yerleri atladık... Hoca da üstünde pek durmamıştı... Karmaşık devreler vardı ardışıl devrelerle alakalı... :) Sanki 8.20'ye bitmeye de bilir... Daha 5. slayta geçeceğiz... Hemen bir sallama çay yapalım... :) Saat de 6.00 olmuş... :)

Çayımızı yaptık ve balkona oturalım dedik ancak, balkona sürekli bir arı dadanıyor... :) Biz de tekrar salona geldik... :) Şimdi biraz çayımızı içip dinlenelim ve yukarıdaki programı da güncelledik... :)

Arkadaşlar ilk slaytta bilgisayar organiazasyonu ve mimarisine girişi gördük.
İkinci slaytta veri gösterimiydi konunun ismi,
Üçüncü slaytta bool cebiri ve sayısal mantık
Dördüncü slaytta da sayısal mantıka devam ettik.
Şimdi sıra beşinci slaytta bilgisayar bileşenlerini göreceğiz... :) Ancak çok yorulmuşuz ve acıkmışız... Sabah sabah kahve çay haricen sadece çikolata yedik... Başımız ağrıyor... Hemen bir Parol alalım... :) Mümkün değil ders akmaz böyleyken, olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiz gibi... Hem bugün henüz Salı, daha bugün, Çarşamba, Perşembe ve Cuma var çalışmak için... :)

Çok başımız ağırdı ve uykumuz geldi... En iyisi biraz dinlenmek... :)
Strese gerek yok... :)
Bilgisayar organizasyonu ve mimarisi ile biçimsel diller ve otomatlara çalışsak, bir de veri tabanı yönetim sistemlerini kavrasak yeterli... :)
Çarşamba günü; Yesevilik Bilgisi, tarih ve felsefeye bakarız.
Perşembe günü; Diferansiyel denklemler ve web programlamaya bakarız
Cuma da algoritmalar...

Olduğu kadar artık... :)

Dostlarım 5.55'ten saat 8.07 şu an buraya kadar oyalandık... 8.15'te başlayıp Biçimsel Diller ve Otomatların da ilk 4 haftasının notlarının üzerinden geçelim... :) Önceki dersten biraz sıkıldık... Bundan sonra da Veri Tabanı Yönetim Sistemleri'nin ilk 5 haftayı takip ederiz. Öğleden sonra da tekrar ilk derse döneriz... :) Bu notların üzerinden geçmek fazla zamanımı almaz çünkü her derste en fazla 4-5 sayfa kadar not var... :)

Biçimsel Diller ve Otomatların da ilk 4 haftasını çok iyi kavradık... :) Biraz da 4. haftadaki derse döndük. Şimdi kahvaltının hazırlanmasını bekleyelim biraz... Başımız dönmeye başladı çünkü açlıktan... :)



Bugün amcamla Kentpark Cepa tarafına gittik. Önce sınava gireceğimiz yeri gördük Gazi Üniversitesi'nde... Cumartesi'ye kadar kendimize iyi bakalım... :) Bu sınavları kurtarmalıyız... :)




Tekrardan kanun ve gitarı bol bol dinlemenin vakti gelmiş... :)



Sabah 4'er tane derse baktık ve sonrasında hiç ders çalışasımız gelmedi... :) Balkonda akşam serinliğinin keyfini yaşamaktayız Ankara'da... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....