7 Temmuz 2024 Pazar

Şen Dostlara Selamlar

 Merhaba dostlarım,

Programı yaptık ancak dün uygulayamadık, hem kankayla buluştuk hem maç vardı... :) Şimdi yavaştan dif notlarını okumaya başlayalım hayırlısıyla... :) Başımızın ağrısı da dinsin biran önce inşallah Parol Plus'ın etkisiyle... :) Biz gene güzel bir türkü açalım... :)


Dostlar deftere yazdığımız notlarda ilk 16 sayfaya göz attık... :) Evet dostlar 20. sayfaya geldik... :)

Dostlar akşam oldu, ezana cevap verebildik bu sefer şükürler olsun... Mevla cümle Allah için huzurda duran kullarının hayırlı dualarını kabul buyursun inşallah... :)

Şimdi dostlar Hz Süleyman'ın mesellerinde 20. bölümde kalmıştık en son ancak hatırlamak için gene en baştan başlayalım ve geceye kadar 31 babı da Mevla bize hayırlısıyla tamamlatsın inşallah... Sadece ders olmaz elbette, ders dünyalık çalışmadır daha çok ama ahirete de yarar, ilim ahiretlik çalışmadır daha çok ama dünyaya da yarar... :))

Dostlarım aşağı yukarı 10. baba kadar geldik... 20 sayfa kadar da diferansiyel denklemler çalışmıştık... Biraz da X'e baktık ve tweet attık... :) Şimdi dostlarım güzel bir şarkı açalım ve yavaştan uyuyalım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....