12 Temmuz 2024 Cuma

Bella Ciao

 Merhaba dostlar,

6. ve 7. diferansiyel denklemler derslerini yazarak çalıştık, ancak hızlı geçtik biraz... Üzerine eğilmeliyiz... Bugün 8 ve 9'uncu haftaları da çalışmalıyız...Ve hepsini kavramalıyız geriden tekrarlar yapıp... Sadece 2 konumuz kaldı bugünlük... :) Saat 19.20'ye yaklaşıyor... :) Yarın da 10-11-12-13 ve 14'e bakalım... :) Algoritmalara ertesi gün geçelim... Birini iyicene oturtmadan diğerine geçmeyelim... :)

Hayat çok güzel dostlarım, diferansiyel denklemler, algoritmalar, biçimsel diller ve otomatlar falan şahane... :)

Şu sınavları kurtarabildiğimiz kadar kurtaralım da sonra da oyunlarımıza eğilelim hayırlısıyla... :) Çünkü hiçbir finale girmemiştik... :)


8. dersinde yarısına yazarak çalıştık ve yorulduk... Daha fazlası gitmiyor... :) İbadetlere de akas tukas, edebildiğimiz kadar devam ediyoruz... Ne yapalım önce sağlık... :)


Bu dönem aşçılık bölümünde Dünya Mutfakları, Osmanlı Mutfağı, Yöresel Mutfaklar, Gıda Coğrafyası ve Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği konularını aldık... :) Geriye tek ders kalacak. Bunları verebilirsek ya tek ders sınavıyla ya da yeni dönem bir tane ile inşallah diplomaya uzanacağız... :)

Müthiş eğlenceli konular... :) Aşçılık çok güzel bölüm, bilimden yorulanlara ya da farklı bir şeyler öğrenmek isteyenler için müthiş, hem aşçılıktan biraz anlayabilirseniz ileride aç da kalmazsınız inşallah... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....