17 Temmuz 2024 Çarşamba

Güzel Bir 17 Temmuz Günü


Herkese selam dostlar,

Gene gönül ateşi hararetlendi... :) Derse konsantre olamıyoruz... Biz en iyisi ilim okuyalım biraz... Dersi sonraya bırakalım... :) Hz İsa iyi gider böyle zamanlarda... O'nun hadislerine bakmakta fayda var... :))

Size güzel bir Hristiyan ilahisi açayım dostlarım... :) Biz elhamdülillah müslümanız ancak Hz İsa'yı da Hz Musa'yı da Hz İbrahim'i de Hz Nuh'u da ve tüm nebileri de çok severiz aynı Hz Muhammed (SAV) gibi... :)

Bu adamlar fazla iyidirler... Sıradan kimselere benzemezler... Tanrı'nın selamı üzerlerine olsun... :)



Dostlarım 9 tane ders alarak çok abartmışız... :) Herkes böyle yapıyor diye biz de herkese uyduk... Halbuki 6 veya maksimum 7 tane o da bu dönem bu kadar ders olduğu için almalıydık... Üstten almak pek bir işe yaramıyor... :) Hem ortalama düşüyor hem de geçememe riski doğuyor... :)

Neyse şu 9 dersi kurtarabildiğimiz kadar kurtaralım da 6'dan fazla ders almayalım sonraki dönemlerde... Nasılsa grupta yokuz, insanlar bizi gaza getiremeyecek... :)

Dostlarım nasipse Cuma günü Ankara'ya geçeceğiz... :) Amcam erken gelin dedi... :) Tek başına yaşıyor amcam yani bekar... :) Önceden babaannem yanındaydı... Bu büyük ve aydın olan amcam, bir de küçüğü var ki O da İzmir'de ailesiyle... :)

Dostlarım time travel mevzusuna önemli zaman ayırmalıyız, ilim ve bilim öğrenmeye de önemli zaman ayırmalıyız. Bir de çalışmalıyız... Ama serbest ama maaşlı... Gelir de olmalı... Kendi gençliğimizi karşıdan görebilmek için çabalamalıyız... Eğer adam gibi adam ya da olgun insan olursak azizler gibi bize eninde sonunda kendimizi gösterirler... :) Hayal değil gençken yaşadık, sırada yaşlılık var, belki 20 sene kadar aşağı yukarı sonra olabilir... 20 senede çok yol kat etmeliyiz... Engellere, hastalıklara ve bahanelere sığınmamalıyız... :)

Ey insanlar, siz bu dünyaya eğlence olsun diye gelmediniz... :) Tanrı tüm yaşamınız boyunca sizinle... Ama pek çok kimse farkına bile varamıyor maalesef... :) Allah hidayet yollarını açsın cümle iyi kalpli kullarına inşallah... :)


Dostlarım öyle çok ilim kitabımız var ki hangi birini okuyacağımızı şaşırıyoruz... Mevla bize akıl sağlığı versin de hepsini yetiştirebilelim... :) Mesela Seyyid Nesimi divanında 106'da kalmışız ve 512 sayfa... Araya çok zaman girdi ve en başa dönüyoruz... :) Mübarek de büyüklerden biridir... :)




61'e kadar geldik ve yorulduk dostlar... Biraz çaydan dem çekelim... Kafayı resetleyelim, zaten hastayız biraz... :) Ah şu psikoz olmasaydı keşke, dilediğimce yol alabilirdim... :) Önümde bir mani bu hastalık, ancak gene de Hak'tan ne yapalım..?

Çay soğumuş sanırım döktük... :) Onun yerine meyve suyu doldurduk... :)


Dostlarım Seyyid Nesimi'yi çok okumak adama sarhoşluk verir... :) Şimdilik bir ara verelim de dünyalık derslerimize bakalım en son sanırım 4. web programlama notlarında kalmıştık... :) Dersleri kurtarabildiğimiz kadar kurtarmalıyız... Hepsini kurtarabilmemize yardım et Mevla'm... Bizi sıkı çalıştır şu son dönemde... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....