15 Temmuz 2024 Pazartesi

Dostlarım Şen Kalalım Hep

 Merhaba dostlarım,

Herkese selamlar... 10.30 gibi kalktık ve kahvaltımızı yaptık... :) Şimdi kahve içiyoruz ve saat de 11.20'ye yaklaşıyor... :) Dostlar biraz oyalanalım ve 12.00 gibi algoritmalara çalışmaya başlayalım... :)

Dostlarım oyunları ya Unity'de C# ile ya da Godot'da, Godot Script ile yapmaktayız... :) Oyunlar elbette bizim hobimiz ancak C/C++ developer işleri de olabilir... Sadece yarım kalan kurslarımızı tamamlayıp sertifikaları almalıyız... :) Elimizde 2 C ve 2 C++ ve 1 de C# kitabı var C ailesinden... C kitaplarından birini 2 kez okuduk... :) C++ 'ın yarısından çoğunu iki kitapta da en az 1 kez okuduk... :) C# ise çok kalın bir kitap ve biz daha onda başlardayız... :)

Elimizdeki programlama dilleri kitapları sadece bu kadar da değil... Java da var. Python da var ve Matlab de var... :) Yani cephanemiz epey sağlam şimdilik... :)

Dostlarım geçenlerde bir işe başvurmuştum C++ developer işi Berlin'deydi ancak remote'du ve ücreti senelik 97000 / 140000 $ 'dı ve bana üst üste 5-6 tane mail attılar... Aradığımız kişi tam olarak siz olabilirsiniz diye ancak ne amcam ne de kankam Basri, başvur dediler. Biz de onları dinleyip başvurmadık... Kendimi tanıtan bir video göndermem gerekiyordu ve bir de görüşme yapacaklardı... Ancak ilgilenmedik... :) Bize senede yaklaşık 20000$ civarı yeter de artar bile... Fazlası fazla gelebilir... :)

Biz gene de hem kitapları iyice okuyup arada da kodlayıp konuları kavrayalım, hem kursları bitirip sertifikaları alalım hem de oyunları piyasaya sürüp projelerle destekleyelim... :)

Dostlarım molayı biraz uzatalım... :)

Dostlarım canımız bu sabah hiç algoritma çalışmak istemiyor, biz en iyisi Web Programlama'yı kolaylayalım... Bir şeye üste üste çalışınca sıkılıyoruz... :)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....