26 Kasım 2023 Pazar

Güzel Bir Pazar Günü

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

Merhaba dostlar,

Bugün 12.50'de Lineer Cebir sınavına girdik. Yalnız çalışırken hiç kalem kullanmamamız bizde dezavantaj oluşturdu. Alıştırma yapmadan sınava girdik ve sınavda 20 sorudan yaklaşık 15 tanesini yetiştirebildik... 20 soru 40 dakikaydı, tüm boşlarımıza dönemedik ikinci turda... Çok uzun sorular sormuş hocamız ve pek çok arkadaş da zamanın yetersiz kalmasından şikayetçi olmuş. Bir 10 dakika daha olsaydı o 5 sorudan en az 3 tanesini uğraşarak, kurcalayarak çıkartabilirdik... Her neyse sağlık olsun. Yetiştiremediklerimizi de attık ve umarım 80 alabiliriz... Finalden de 95 alabilirsek AA gelme ihtimali var hala... 80 alamazsak da can sağ olsun... :)

Bursa'dan döndük ve babama kokoreç ısmarladım. Bu akşam veri yapılarından ilk 4 ders tekrar + 5. dersi yazarak öğrenmek var. Yarın sabah erken kalkıp 6-7-8-9 çalışıp öğrenebildiğimiz kadar öğrenip sınava girmek var.. Nasip artık en zor ders bu... :)


Dostlar ilk iki dersi hızlıca tekrar ettik... Üçüncü dersteyiz... Fenerbahçe-Karagümrük maçını izledik. 2-1 bitti.. Akşam evde bir şeyler atıştırdık... Çaylarımızı içtik. Şimdi nescafe ile 3. dersi öğrenmeye devam ancak biraz dinlenmece... :)

Dostlar hiç ders çalışasamız gelmiyor... Onun yerine dost Mevlana'yı okumak geliyor içimizden... :) 1 saate yakın okuyalım öyleyse inşallah... :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....