20 Kasım 2023 Pazartesi

Yeni Güne Selam Olsun

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

Selam dostlar,

Dün gece 04.30'u geçiyordu yattık ve 9.30 gibi kalktık... Yani 5 saatten biraz daha az uyku bize yetti şimdilik... Kafamız manik olmuş ilacımızı aldık... Sallama çayımızı da yaptık... Böyle başcağızımızda sıkıntı varken hemen oyuna oturmak olmuyor, yavaş yavaş ilaç tesirini gösteriyor... Çalışmaya sonra devam edeceğiz... Ancak derslerimize öncelik verelim çünkü vizeler yaklaşıyor... :) %30 etki edecekler sanırım... O bakımdan gene de gerekli önemi vermekte fayda var çünkü nasıl başlarsak öyle devam edebilir...


Mimar kardeşim, belediye başkanına sunum yapacakmış, artık ilçe belediye mi il mi bilmiyorum... Onu başarılı kıl ya Rab, heyecanlandırmadan başarsın... :)

Unity animation events bölümüne geldik dostlar en son dün gece... Başımız dönmese ve ağrımasa daha devam edeceğiz... En iyisi bir 25 dakika dinlenmek. 5 saat uyku mu yetmiyor nedir? :) 14.30'da vira bismillah.. Evet dostlar bir yarım saat kadar çalıştık ve çorba içtik tarhana... :) Geriye kaldı bu haftalık toplam borç 17 saat... :) 

Dostlar bir arıza çıktı, bıçak atma ayarını yaparken. Daha gerçekçi bir görünüm oluyordu. Birinci bölümde sorun yok. Ancak ikinci bölümde Game modda bıçak fırtlamıyor... Nasipse sonraya bırakmak zorunda kalıyorum... Belki 4 saat daha uğraşmışızdır. Kaldı 13 saat bu hafta için... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....