27 Kasım 2023 Pazartesi

Aydınlık Bir Pazartesi Sabahı

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>

 

 Günaydın dostlarım,

Bu sabah 5.30 gibi uyandık... Saat 6.50'ye geliyor... 3. ve 4. dersleri anında tekrar ettik veri yapıları dersi için. Daha sabah ezanı okunmadı sanırım... İbadetlere devam edelim gene... Kafamız yoruldu, hem açlıktan hem sersemlikten ilaçlardan dolayı, hem de az uyumaktan belki de.. Bir kahve içtik, şimdi sıra çayda... :)

Evet dostlar şimdi okunuyor sabah ezanı...

Güzel bir Şenay şarkısı ile neşelenelim dostlar... :)

Önce içerikten bölüm 9'a kadar okumalıyım dostlar, 5-6-7-8-9. dersleri daha rahat anlayabilmek için... Allah'tan sınav 22.50'de... Daha epey zaman var... :)

Börek sipariş etmiştim, Allah razı olsun getirenden... Bizi aç bırakmadı... :) İçerik okumasına başladım ve ikinci bölüme geldim. Birinci bölüm test skorum 80, gayet yeterli.. Hatalarımızı da öğrendik... İkinci bölümün ortalarındayım... Ancak yoruldum... :)

Dostlar, sabahki fasıldan sonra uyku bastırdı, yattık ve 15.25'te kalktık. İbadetleri ve tesbihatı Mevla kabul etsin. İçerikte 2. bölümde 100 puan aldık... :)

3. bölümden 60 puan aldık testten ancak hatalarımızı öğrendik... :)

Dostlar sadece ilk 7 dersi izleyebildik. Son 3 derse zaman yetmedi... Çıkmış sorulara da bakamadık. 50yi geçersek süper olur... :)

Dostlar çıkmış soruların aynısını sormuş diyorlar, bakmadık çıkmış sorulara ancak sınavımız fena geçmedi... Sanki 70+ olur gibi... Bekleyip görelim... Yani çalışmanın karşılığını alacağız sanki... Üstelik bu dersi alanların yarısı kalıyormuş demişlerdi...  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....