18 Şubat 2024 Pazar

Pazar Günü Başlasın Bakalım

 Arkadaşlar Ekpss'ye aşağıdaki kaynaklar ile Benim Hocam ders videolarından hazırlanmaktayız...

Sınava yaklaşık 2,5 ay kala hazırlıklara başlamış bulunmaktayız... Hedef bu kaynakların hepsini 2,5 ayda tarayabildiğimiz kadar tarayabilmek, mümkünse bitirebilmek... :)

2022 olanları önceden almıştık ama Ekpss'ye girememiştik çünkü henüz raporumuz çıkmamıştı... :)

Bu sene nasip olursa ilk defa gireceğiz... :)


Tarihten ikinci dersin de yaklaşık yarım saatlik bölümü yani yarısı kadarını inceledik... Biraz kafayı dinlendirelim... :) Ancak yıllar sonra ilk defa doğru düzgün bir işe girme fırsatı bu sınav... :) Doğru değerlendirelim...

Edep bilmeyen insanlardan uzakta durmak gerek... Çok boş konuşurlar, bir de kendilerini dünyanın en akıllı insanı zannedenleri var... :) Daha Hakk'ı bilmezler, bir şey bildiklerini zannederler.. :)


Dostlar, son bir-iki gün Ekpss çalıştık... Saat 3.20'ye yaklaşıyor... 
Pazar Programı:

Yarın 10.00 gibi kalkıp, kahvaltı yapıp oyun kodlamaya koyulalım, son sıkıntıları oyundaki gidermeye çalışalım... :)

Game-developer olalım biz gene yarın, sonra tekrar Ekpss çalışırız... Aslında hep game-developer olsak ve iyi bir şeyler üretebilsek çok da kazanç sağlayabiliriz gibi ancak çabuk sıkılıyoruz... Arıza çıkınca sıkılmak yok, oyun yatınca sıkılmak yok... Güzel bir şey üretince alınan keyif, paha biçilemez... Kaldı ki bu konuda yeteneğimiz de var... :) Sadece tecrübe ve biraz daha keskinleşmek lazım kodlamada... :)

Dostlar sabaha karşı 6.30 gibi yatıp 10.30 olmadan da kalktık... :) Gece biraz oyun kodladık... :)

Arkadaşlar bugün bir adet deneme çözdüm ve 73,7 puan geldi... Artıramazsak puanı kazanamıyoruz, Acilen Türkçe, tarih, coğrafya ve vatandaşlık çalışmalıyım... Zaman kalırsa da matematik... :)

Öyleyse namazlarımızı kılalım ve uyuyalım... :) Bu arada tebrikler aslanlar...(Galatasaraylılar) :)

Bugünkü işlem tamamdır... :) 


Evet dostlarım saat 3.45'e yaklaşırken yazıyorum bu satırı... 22. ve 23. matematik videolarını da izledik... Yani yaş ve işçi problemleri başlıklarıydı... Havuz problemleri de vardı... :) Bu konular basit de olsa eğlenceli... Ortaokul öğrencilerine matematik anlattığımdan 5 yıl kadar bu konuları fena bilmem doğrusu... :) Ancak arada zorlayıcı sorularla da karşılaşabiliyoruz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....