24 Şubat 2024 Cumartesi

Ne güzel dünya, ne güzel Mevla... :)

 Güzel Dostlarım,

Cumartesi gününe girmiş bulunmaktayız ve Bilgisayar Organizasyonu ve Mimarisi çalışmalarına başlamış bulunmaktayız... :)

Ne güzel dünya, ne güzel Mevla... :) 

İlk derse göz atıyoruz ve giriş ve çıkış birimlerindeyiz daha ancak biraz baş ağrımız var... :) Kahve yaptık... Saat de 02.00'ye gelmiş... :) Şöyle sabah ezanına kadar çalışalım doyasıya inşallah... :)

Ne demişlerdi, gece uzundur onu yatmakla kısaltmayın... :) Fazla uyku işe yaramaz... Zaten akşam dinlendik...(uzandık.. :) ) Sabah da 4-5 saat uyumuşuzdur... :)

Şu an 37 yaşındayız, Rab bize ortalama 75 sene ömür verse, daha öğrenecek, ilerlenecek menzil alınacak çok yol var... Biraz vites yükseltelim... İlimsiz ve ibadetsiz günümüz geçmesin... :) 

Burayı ara ara güncelleyebilirim... :) Kendinize çok iyi bakın... :)

Bilgisayarın tarihçesinde 3. jenerasyona kadar çalıştık dostlar... Biraz gene kafayı rahatlatmaca... :)

İlk dersi bitirdik, ancak hocanın ders anlatımı ya da notları olmadığından çok eksik bilgiler... Testte anlatılmayan yerlerden sormuşlar... :)

Birazdan veritabanı yönetim sistemleri dersine başlayacağız nasipse... :)

Saat 03.00'e geliyor ve uykumuz gelmiş, biraz uyumayı deneyelim... :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Dostlarım o programlara hiç uyamıyoruz biz, hem bizi baskı altına da sokuyor... Dolayısıyla ne zaman içimizden çalışmak gelirse ve ne çalışmak gelirse ona çalışacağız... Ekpss yürümüyor çünkü şu son zamanlar... :)

Biz gene oyunumuzu kodlayalım... Bırakalım Ekpss çalışmayı... Çok angarya bir iş o iş... :) Hem bize uygun da değil... Biz serbest olmak istiyoruz her daim... :)

Çok şiddetli baş ağrısı çekmekteyiz... :)

Bir daha baş ağrısına, birebir hatırlatalım tekrar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....