6 Şubat 2024 Salı

Güzel Bir 6 Şubat Günü

 Merhaba Dostlar,

Bu sabah 10.00'da alarmımız çaldı ve 5-6 dakika sonra da kalktık... Kahvaltımızı yaptık, bir yarım yardımcı ilaç 100 mg ile lustral'ı aldık... :) Bir sonraki ilaç vakti gece 22 olacak inşallah... :)

Ardından duşumuzu aldık ve temizlendik... Ardından sabah namazının farzını kaza ettik öğle vakti girmeden... :) Ardından 33 adet tesbihatımızı yaptık... :) Aralarda da kahve ve çay içerek haberlere göz attık... :)

Çok mutluyuz... Rabb'e şükürler olsun... :) Dediğimiz gibi bir müddet sadece farzları kılmaya gayret edelim dedik... Belki 2-3 sene kadar... Çok ibadet edince de beynimizde sıkıntı oluyor yoksa... İyileşmeden çok dine ve tasavvufa meyletmek yasak... :)

Bugün neler yapacağımıza gelirsek?

- İbadetlerde sadece farzlara gayret edelim ve 33'er adet tesbihata... :)

- Oyunumuzda maalesef arıza çıktı 15-20 sayfa kadar geriden kodlamalıyız tekrar çünkü en son orada back-up almıştık... :)

- Bugün bol bol kitap okuyalım... (Pek tasavvuf olmasın)

- Bir de Ekpss çalışalım birazcık da olsa... :)


Dostlar kafamız gene manikleşti, bu 200 mg 100 sabah 100 akşam bize yetmeyecek gibi saat 14.45'e gelirken bir 50 mg daha alacağız gibi... :)

Bugün çok uyuduk dostlar... Beynimizde sıkıntı oldukça uykuya veriyoruz kendimizi... Bu şizofreniye yakın psikotik rahatsızlık bizde oldukça bizden pek bir şey beklenmesin... :)

Dostlar, bütün bu rahatsızlıklara rağmen, okumaktan kopmuyoruz... Şu an 37 yaşındayız... 55 yaşına kadar okumaya devam etmeliyiz ömrümüz varsa... En iyi yaptığımız şey okumak... :)

Gelirimiz 0, ailemiz bize destek olmakta... Rab rızık verirse yaşarız vermezse ölür gideriz... Şükürler olsun Mevla'ya... :) Azizlerin yolunu izleriz biz ve de evliyaların... :)


Miraç kandilimiz mübarek olsun... :)


Dostlar kalan ibadetleri de yaptık ancak gene başımız psikoz oldu... Bu rahatsızlık resmen ibadetlerin önüne set oluyor... Biz nasıl Hakk'a yol alacağız bilmiyoruz... :)

Olsun, gene de Mevla bizimle, akas tukas gidiyoruz ama gene de gidiyoruz... :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....