17 Ocak 2024 Çarşamba

Güzel Bir 17 Ocak Günü

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script>    

    Arkadaşlar, bugün babam ile İzmit merkezdeki Gülümse Cafe'ye gittik, çarşıdakine... :) Birer çay ile birer çiğ börek yedik... Bir porsiyonda 2 tane çiğ börek veriyorlardı... Biz 1 porsiyon söyledik ve 1'er çiğ börek yemiş olduk... Üstelik sadece 75 TL tuttu... :) İnsanlara baka baka Bulvar'dan yürüyüş yolunu kullanarak çarşıya, oradan da tekrar yürüyüş yolunu kullanarak Bulvar'a geldik... Daha sonra arabaya atladık ve evin yolunu tuttuk... 

     Evde birer tane nescafe içtik babamla... Daha sonra ben ders çalışmaya başladım... 8-9-10 nolu bilgisayar ağları derslerine çalıştık, izledik... :) Arada da akşam yemeği yedik... Şimdi ders faslını da bitirdik ve çay eşliğinde blog yazıyorum... Bilgisayar ağları zevkli bir ders ancak biraz karışık gibi... Tekrar etmek gerek... Biz de içerikten de tekrar edip zaman kalırsa, son konuları bir daha izleriz bütünlemeler için..

      Bir de elektrik devreleri dersi var ki ona finallere çalışırken ilk 6-7 derse sanırım bakmıştık... Sonrasına da bakmalıyız toplam 14'ü bulacak şekilde... :) Çünkü finaline girmedik bu 2 dersin... En az 60 almalıyız ki her ikisinden de hepsinden geçmiş olalım... :)

           Ya nasip... :)

           Şöyle bir şarkı postluyoruz, bakalım nasıl... :)


        Yarın oruç günü arkadaşlar... Pazartesi- Perşembe oruçlarına devam ediyoruz... :) Şimdi bir şeyler yiyip, bugünkü son ilacımızı içip yatalım ve sabah da imsak 6.45'miş, kalkıp 6.00'da ilaçlar ile nescafe içelim ve niyetlenelim... Sonra sabah virdini önce yaparız, vakit gelince de namazı... Akas tukas gidiyoruz ama olsun... :) 12.00 gibi de belki tekrar yatarız... :) Namazları içimizden gelince kılıyoruz... Sağlık olsun... :)

        Uykumuz gelmiyor, üstteki paragraf iptal gibi, uykumuz gelince ilaçları alıp yatacağız gibi... Biraz dinlendik sadece... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....