3 Ocak 2024 Çarşamba

3 Ocak 2024'e Merhaba

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4847011426389780"

     crossorigin="anonymous"></script> 

Merhaba dostlar,

2 Ocak 2024 tarihinde epey uyuduk, akşam da elektrik devrelerinden 6. haftaya başladık yani oraya kadar geldik... En son Thevenin yönteminde kaldık. Bir de dostlar, yaklaşık son 3 ya da 4 gün kadar 150 mg kullandık yardımcı ilacımızı ancak biraz zorlama oldu. 200 mg kullanmak bizdeki maniyi alıyor... Doktor da zaten 200 mg kullanın demişti. Ne fazla ne az, biz önceden fazla kullanırdık, son 3 gün kadar da az kullandık... Demek ki yavaş yavaş iyileşiyoruz... Ancak 6 saatte bir 50 mg alırsak en ideal doz oluyor. Bir kahve yaptık kendimize... 4-5 sene önce 600 mg kullanırdık... Şimdi 200'lere kadar düştük çok şükür. İşler iyi giderse inanıyorum ki bir 6 ay kadar sonra 8 saate bire yani 150 mg'a düşeriz gibi... Şimdilik biraz erken gibi düşmek için sanki, çünkü epey manik ya da hipomanik gibi oluyoruz... :) Ayın 5'inde de iğnemizi olacağız nasipse... :)

Yani neymiş, kişi biraz da kendinin doktoru olmalıymış... Allah cümle şifa bekleyen hastalara şifa bağışlasın inşallah... :)


Merhaba dostlar, bu sabah 06.00'da yatıp, 11.15'de kalktık... Kahvaltımızı yaptık ve 3 adet bilgisayar ağları dersine çalıştık... Düşük not aldığımız derslerden biriydi bu ders (60), bu sefer bari konuları yetiştirelim de 90+ alıp  BA getirelim... :) Daha 11 adet daha hafta var bu ders için ancak biraz yorulduk... :) Pazar günü bu dersin imtihanı... :) Saat de 14.20'yi geçiyor... :)

Bugün yapmam gerekenler belki gece 00.00'dan sonrası da dahil sabaha kadar:

Bilgisayar Ağları ve Elektrik Devreleri derslerinin ilk 9 haftasını bitirmek. Elektrik Devreleri dersinde 6. hafta, Bilgisayar Ağları dersinde  4. haftadayız... :)

Merhaba dostlar, bugün çarşıya gittik. Hep gittiğimiz kafede patates kızartması ile çay içtik... Ardından tam kitapçıya doğru giderken bir görme engelli vatandaşla karşılaştık... Rabb'im tüm zorluklarını kolaya çevirsin ve hep karşısına iyi insanlar çıkartsın inşallah... Aklım da o adamda kaldı... Kısa bir diyalog geçti aramızda... Gideceği yere de sağ salim ulaştırsın inşallah Cenab-ı Allah... 

Rabb'im yar ve yardımcısı olsun tüm görme engellilerin... 

Engeller çeşit çeşit, benim de ufak bir engelim var... 

Yani kısaca Allah, kalbinde iyiliğin ağır bastığı tüm kullarının yardımcısı olsun inşallah...

Sonra kitapçıya gittik ve Farabi'den Mutluluğun Kazanılması isimli kitabı seçtik.... :) 50 sayfalık bir kitap... (xxvii kadar da ön yazısı var)

Ön yazılar 27 sayfa ve normalde de 17. sayfaya kadar yani 44 sayfa kadar okuduk... :)

İstanbul'da otel rezervasyonumuzu da yaptık bir gecelik, Cumartesi sabahı nasipse İzmit'ten epey erken yola çıkıp babamla direk sınava gideceğiz, çıkışta da bir şeyler atıştırıp otele giriş yapacağız... O gün nasipse otelde de çalışıp, Pazar sabahı kahvaltıyı yapıp Pazar günkü sınavlara da girip dönmeyi düşünüyoruz... Ya nasip... :)

Şimdi birazcık uyuyalım saat de yarıma geliyor... :)

Gece ilacımızı da aldık ve uyku bastırdı... :)

Dersler gene yarına kaldı... :)

Dostlar o bastıran uyku, ilacın tesiriyleydi, yani gene bizi uyku tutmadı ve sabah 6.00'da ilacı içip iyice uyku gelince tekrar yatacağız gibi... 1 buçuk saat kadar kestirmişizdir ancak uykuya dalamadık... :)

İlacımdan çok memnunum aslında ancak yan etkileri biraz sıkıntılı... Kafayı sersem yapıyor... Ancak maniyi yok ediyor...  Napalım bir müddet daha bu dertlere katlanacağız... Rabb'e şükürler olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....