1 Ekim 2024 Salı

Hoş Geldin Ekim

 Merhabalar dostlar,

1 Ekim 2024'e girmiş bulunmaktayız... Bu ayı hepimize hayırlı olsun... :) Sabah saat 5.30 gibi uyandık, gece de tahminen yarım gibi yatıp... :) İlaçlarımızı da aldık ve mutluyuz, çayımızı da doldurduk... Rabbe şükürler olsun... :)

Saat şu anda 6.17... :) Biraz müzik dinleyelim ve ardından da bugün 4 saat kadar C++ çalışalım... Çalışmaya başladığımız saati not alacağız... :)


Dostlar ilk yarım saatlik çalışmayı saat 7 olmadan tamamladık bile... :) Şimdi bir kahve dolduralım... :)

Kahveyi doldurduk ve yaklaşık bir 12 dakika kadar daha çalıştık... :) Biraz dinlenelim de 18 dakika kadar daha çalışıp 2. yarım saati tamamlayalım... :) Bir şeyler atıştıralım... :) Evet dostlar saat 7.50 gibi ikinci yarım saati de doldurmuşuzdur... :) Etti 1 saat... :) Kaldı 3 saat... :)

Dostlarım sabah vakti yatıp, epey dinlenmişiz... :) Şimdi saat 15.45 ve çayımız da yanı başımızda... :)
Nasipse iğneyi gününde yani yarın olacağız... :) Ardından da nasipse berbere gideceğiz... :)


Dostlarım bugün saat 8.00'de Kazakistan Tarihi dersimiz var... :) O derse girmek istiyoruz tüm diğer dersler gibi... :)

+

Bugün C++ çalışma işini 4 saate tamamlayamasak da üzülmeyelim...  Az sonra, bu sefer kitaptan kaldığımız yer olan sayfa 142'den devam edelim okumaya... :) Gene saat tutacağız... :) 1000 besmele ile sabah namazının kazası da yapılmayı bekliyor... :)

Evet, 1000 besmeleyi tamamladık şükürler olsun... Şimdi belki duş alıp, rahatlayıp ardından da kaza ve şükür namazlarına durma işi olsun... :)

Saat 5.10'a yaklaşmakta ve duşumuzu da aldık... Sallama çayımızı da koyduk... :) Çorbamızı da içtik... :) Şimdi az sonra 1 saat kadar C++ okumaya başlayacağız nasipse... :) Küçük bir parça ilacımızdan da aldık... :) Sadece kafamız biraz uyuşuk... :) Bu vaziyette kitap okunmuyor dostlar... :) Belki daha sonra tekrar C++ kursumuza devam ederiz... :)

Yaklaşık 35 dakikada 142'den 157'ye kadar geldik... :) Şimdi biraz mola... :) Yaklaşık 25 dakika kadar daha çalışmışızdır ve sayfa 182'ye geldik... :) 2. saat de tamam... :) Şimdi saat 20.00'de ders var girelim şu derse canlı... :) Saat 19.43 olmuş... :)

Dostlarım saat 20.47 gibi Kazakistan Tarihi dersini de bitirdik, şimdi notları hızlıca gözden geçirmeliyim... :)
Evet dostlar, saat 21.06 ve tekrarı da tamamladık hocanın slaytını sadece içerik okuması kaldı... :) Şimdi C++ çalışmaya da devam edebiliriz ancak önce ilacımızdan alalım... :)

Dostlar büyük amcamızla konuştuk ve havadisleri ona aktardık... :) Rabbe şükürler olsun, mutluyuz... :)

İçerik okumamızı da yaptık dostlar... 2 de test yaptık... Fena değiliz... %72 ve %83 başarı sanırım... :)

Dünya'da savaşlar olmakta... Şu haberleri yakından inceleyelim, biraz da... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....