3 Ekim 2024 Perşembe

Aydınlık Güzel Bir Gün

 Merhaba dostlar,

Sabah ezan gibi yatıp ikindiden en az yarım saat önce kalkmışızdır... :) Şimdi ikindi ezanı okunmakta... Saat 16.10... Yemeğimizi yedik ve ilacımızı da aldık... :) Şimdi kendimize bir sallama çay doldururuz... :) Bir de Parol Plus almalı dostlar, baş ağrısı için... :) 1000 besmelemiz beklemekte ve sabah namazının kazasıyla şükür namazı da öyle... :) Onları da başaralım Allah'ın izniyle... :) Mutluyuz, Rabbe şükürler olsun... :) Bugün 3 saat kadar C++ çalışacaktık... :) Öyleyse başaralım... :) Önce çayımızı doldurup ilacı da alıp, ardından da besmelelere başlayalım inşallah... Haydi vira bismillah... :)


Dostlarım 1000 besmeleyi tamamladım... :) Şimdi Ahmet Yesevi Üniversitesi'ndeki 4 adet C++ dersini izleyelim ilk 4 haftayı 45'er dakikadan 3 saat eder... :) Böylece 3 saatlik görev tamam olur inşallah... :)

Yok dostlar, o eski dersler güya sistemde yüklü ancak ulaşılamıyor, denedim az önce... Biz başka bir kaynaktan devam edelim, örneğin kurslardan... :) Ya da şimdilik başımız da ağrıyor biraz dinlenelim ve ağrı kesicimizi alalım... :) 1000 besmele tamam... :) Şimdi bu aydınlık günün keyfini çıkartıp, akşam derslere girip gece de 3 saat kadar C++ çalışalım... :) Bu baş ağrısıyla çalışılmıyor... :) Ya da biz biraz tembeliz... :)

Dostlarım yaklaşık bir 15 dakika kadar C++ çalıştık ve kahvemizi içiyoruz balkonda... :) Rabbe bin şükür olsun... :) 76. kısma geldik kurs tekrarlarında... Toplam 305 kısım var... :) Bir 15 dakika kadar daha çalıştık dostlar ve 81. kısma geldik... :) Kaldı 2 buçuk saatlik çalışma... :)

Yemeğimizi de yedik ve ilacımızı da aldık şükürler olsun... :) Şimdi biraz etki etmesini bekleyip kahvemizi bitirelim... :) Dostlar yaklaşık 45 dakikaya tamamlamışızdır... :) 84'e gelmişiz... Range-based for Loop... :) Bizce şimdilik bu kadar yeter gibi... Akşama 3 tane ders var daha... :) Sonra gene devam inşallah gece boyu... :)

Arkadaşlar, 3 derse de girdim... 1.'si Yazılım Mühendisliği dersiydi... 2.'si Kazak Dili'ydi ve 3.'sü de İşletim Sistemleri dersleriydi... Gayet güzel dersler işlendi... :) Yazılım Mühendisliği dersi çok sözel, ancak gene de gerekli bir dersmiş... :) Kazak Dili'nde Kazak alfabesini öğreniyoruz... Dolayısıyla Rus alfabesini de... Rusça için de bir ön hazırlık olmuş oluyor bu sayede, Kazak Dili'nden sonra... :) İşletim Sistemleri hocamız ise konuya çok hakim ve bilgili bir hocamız... Ondan çok şey öğreniyoruz... :) Bu derslerin içeriklerini ve slaytlarını ve hatta işlenişlerini de arşivden de tekrar etmeliyim... Hocalarımızdan ve okulumuzdan memnunuz kısaca... :) Rabbe şükürler olsun... :)

Çayımız da yanı başımızda... Az sonra C++ çalışmaya devam edebiliriz eğer içimizden gelirse... :) Yalnız biraz yorulduk... :) 3 tane derse girdik az değil... :)

Şimdi dostlarım babamla bana birer melisa çayı yapmaktayım, yorgunluğa da iyi gelir hem... :)


Arkadaşlar benim yaşadığım maniden daha ziyade hipomani olarak geçiyor psikiyatride... Beynim hızlı çalışmaya başlıyor ve neredeyse hep mutluyum... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....