4 Ekim 2024 Cuma

4 Ekim 2024

 Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah da 10.10'da kargocunun aramasıyla uyandık... :) Kitaplarımızı getirmiş yalnız biri eksik belki sonra gönderirler... :) D&R 'dan almıştım... :) Saat 13.00'e kadar kahvaltı yaptık ve kodla uğraştık, basit bir dikkatsizlik yüzünden çok uğraştık doğru kodu çalıştırmak için... :) Bugün de en az 2 saat kadar çalıştık sayıyorum C++'a... :) Bu akşam 1 saat kadar daha çalışmalıyız... :) Tansiyonumuz düştü belki de arızalarla uğraşırken... :)

Şimdi rahatlayıp, çalışmayan kodların stresinden kurtulup kitabımızı okuyalım... :) Biraz da müzikle rahatlayalım... :)

Bir kaşık bal aldık dostlarım, şekerimiz ya da tansiyonumuz düştü sanırım ve başımız da döndü... :)


Şimdi canımız hiç kitap da okumak istemedi dostlar... :) Bir banyomuzu yapıp rahatlayalım ardından da 1000 besmele + sabah namazının kazası ve şükür namazlarını eda edelim... :)

Dostlar duşumuzu aldık ancak tespih ve namaz faslı akşama kalsın çünkü epey başımız dönüyor... :) İğnenin de yan etkileri olabilir bunlar diğer ilaçlarla birlikte belki de... :)

Bilgisayarı kapatalım ve kitabımızı alıp güzel bir okuma köşesine geçelim belki salon belki balkon... :) Doktor sensin ile başlayalım... :)

1000 besmele işi tamam OK... :) Kaldı kaza ve şükür namazları... :) Onlar da belki akşama... :)

Dostlarım gene bir İtaliano pizza sipirişi verdik, dondurması ve kolasıyla... :) 310 TL tuttu... :) Rabbim bizi tez zamanda işe soksun da hem ailemizi hem kendimizi hem de yoksulları da arada sırada doyuralım... :) Rabbe şükürler olsun... Şimdi kitabımızı okuyabiliriz... :)

Artık çok fazla baş dönmesi ve ilk günlerde de Parkinson etkisi yapıyor bu 100'lük iğne, inşallah hayırlısıyla 75'e düşerler... :)

Doktor Sensin isimli kitapta X sayfa giriş ve 21. sayfaya kadar geldim dostlar... :) Çok güzel kitaba benziyor... Şimdilik değiş tonton yapıyoruz ve Öz Disiplinin Gücü'ne geçiyoruz... :)

Öz Disiplinin Gücü isimli kitapta da Önsöz, Giriş, Öz Disiplinin Temelleri ve Kendine Güvenin İnşası isimli kısımları tamamladık... :) Sayfa 19'a yani Düşünce Gücünün Önemi konu başlığına kadar geldik... :)

Saat 21'de dersimiz var ve o derse de gireceğiz...  O iş de bir disiplin işi... :)

Şimdi bir diğer kitabımız olan Mucize Beyin isimli kitaba bakabiliriz veyahut biraz şarkılarla rahatlayabiliriz... :)

Mucize beyin isimli kitapta da sayfa 18'in sonuna geldik dostlarım... :)


45 dakikalık mikroişlemciler dersini tamamladık... Hoca dersin sonlarına doğru Assembly dilinde emülatör ile kod yazdı... Güzel bir ders oldu... Şimdi kitaplarımıza dönebiliriz... :) Çayımızı da tazeleyelim ve bu arada dersten hemen önce de kaza ve şükür namazlarına da eğildik ve bu işlem de tamam yalnız dünkü namazları kıldık mı hatırlamıyoruz hemen abdest alıp onları da başaralım... :)

Arkadaşlar, 11. ve 12. günlerin 1000'er besmeleleriyle kaza ve şükür namazları da tamam şimdi, OK... Yemeğimizi de yedik ardından... Mevla'ya bin şükür olsun... :) Kaldı 28 gün, sonra akşamı da ekleyeceğiz nasipse ve Virdi Mevlevi'yi de... :) Aslında bugünlük 1 saat daha C++ çalışmalıyız ancak içimizden gelmiyor... Bu 1 saatlik çalışma ve 8 saatlik oyun yapımı işlerini hafta sonuna bırakıyoruz mecburen... :) Şimdi büyük bir keyifle kitapları okumaya devam... :)

Dostlar bir güzel papatya çayı yaptık ve Doktor Sensin isimli kitapta da sayfa 31'e geldik... :) 3 kitabı da altlarını çizerek okuyoruz... :) 33'te durduk dostlar ve daha da kitap gitmiyor... :) Yavaştan uykuya hazırlanmalıyız... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....